back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: «Τα άτομα με αναπηρία έχουν νιώσει στο πετσί τους τις επιπτώσεις της πολιτικής Τσίπρα»

Διαβάστε επίσης

«H πολιτική Τσίπρα για τους ανάπηρους είναι Deja Vu της πολιτικής της δεξιάς», επισήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Το Κίνημα Αλλαγής , όπως δήλωσε η κ. Γεννηματά έχει διακηρύξει την ανάγκη ανάπτυξης ενός Οδικού Χάρτη με οριζόντιες πολιτικές, για την αυτονομία, ανεξαρτησία και ισότιμη κοινωνική ένταξη των Ατόμων με αναπηρία.

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε πυρά κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. «Οι εξοντωτικοί φόροι, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων -ακόμη και αυτών της χηρείας-, η περικοπή του ΕΚΑΣ, και οι αναιμικοί σημερινοί ρυθμοί ανάπτυξης στην συνέχεια»,- όπως είπε- «οδηγούν στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό, μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού».

Τα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, έχουν υποστεί στο πετσί τους τι σημαίνει «δίκαιη ανάπτυξη» ποιες είναι οι επιπτώσεις της πολιτικής και του μνημονίου Τσίπρα που 10 παίρνει και 1 επιστρέφει στους πολίτες.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπενθύμισε ότι πριν από μερικές ημέρες το Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε μια ολοκληρωμένη Πρόταση Νόμου στην Βουλή, μια δέσμη προτάσεων για την Οικονομική Ανάκαμψη και την αποκατάσταση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα