back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ισοπαλία 2-2 ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον ΟΦ Ιεράπετρας

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «τριφύλλι» παρατάχθηκε με ενδεκάδα που είχε μέσο όρο ηλικίας τα 21,8 χρόνια και πήρε το προβάδισμα με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 20’. Ωστόσο, ο ΟΦΙ που είχε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 10 αήττητων αγώνων κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ με γκολ των Χίσι και Αναστασόπουλου στο 25ο και το 43ο λεπτό!

Ο Καμπετσής είδε το δοκάρι να σταματάει την προσπάθειά του στο 52’, ωστόσο ο επιθετικός του Παναθηναϊκού χτύπησε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και γλιτώνοντας την ομάδα του από ένα απρόσμενο κάζο…

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν διστακτικά το παιχνίδι, με τον μεν Παναθηναϊκό να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας όχι όμως και σωστή τελική πάσα, με αποτέλεσμα να βρει λίγες φάσεις για να απειλήσει.

Σε μια εξ αυτών, ωστόσο, πήρε το προβάδισμα, με τον Χατζηθεοδωρίδη να σουτάρει με το δεξί λίγο μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Παναγιώτου, στο 20ο λεπτό!

Ενώ, δύο λεπτά μετά, οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0, χάρη στην κάθετη πάσα του Χατζηθοεδωρίδη για τον Καμπετσή, ο οποίος όμως από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άστοχα τον Παναγιώτου, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Η δε Ιεράπετρα αφού αρχικά αμύνθηκε σωστά, είδε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, ανεβάζοντας την πίεσή της και εκμεταλλευόμενη τυχόν «στημένες» φάσεις. Όπως κι έγινε…

Με τον Χίσι να σκοράρει στο 25’, μπαίνοντας «σφήνα» ανάμεσα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, μετά το γέμισμα του Μηνά από δεξιά. Ακολούθησε μια ακόμα καλή στιγμή για τους Κρητικούς προκειμένου να σκοράρουν εκ νέου, με τον Κότσαρη να νικάει τον Πότσι, στο 31’…

Στη συνέχεια, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής «σπατάλησαν» δύο ευκαιρίες για να φτάσουμε στην ολική ανατροπή και το 2-1 της Ιεράπετρας, στο 43ο λεπτό. Όταν ο Χίσι έκανε τη σέντρα για τον -ευρισκόμενο οριακά οφσάιντ- Μαρτσάκη, που δεν βρήκε τη μπάλα αλλά ο επερχόμενος Αναστασόπουλος με προβολή την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Θεοχάρης (46’ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79’ Σιφναίος), Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης (70’ Πούγγουρας), Καμπετσής.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Παναγιώτου, Κορομηλάς, Μίγγας (79’ Πυθαρούλης), Καλημέρης, Αναστασόπουλος Πότσι, Χίσι, Μούτσα, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57’ Κορέτας), Μηνάς (69’ Τζελέπης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα