back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μέσι και Ρονάλντο θα δουν μαζί το Ρίβερ-Μπόκα

Διαβάστε επίσης

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκονται μεταξύ των θεατών που θα παρακολουθήσουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον 2ο τελικό του Copa Libertadores, ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να προσκαλέσει τους δύο σούπερ σταρ να παρακολουθήσουν το Superclasico μαζί από την προεδρική σουίτα του γηπέδου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχουν προσφέρει στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Πάντως ο Μέσι έχει ήδη φροντίσει να προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA), ενώ ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους τα ζήτησε προσωπικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον CR7 θα είναι η πρώτη του επιστροφή στο γήπεδο που δοξάστηκε και απογείωσε την καριέρα του για 9 χρόνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, καθώς ο Μέσι θα έχει αγωνιστεί το Σάββατο με την Εσπανιόλ, ενώ ο Ρονάλντο με την Γιουβέντους την Παρασκευή με την Ίντερ. Το Superclasico ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:30 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα