back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μόντριτς: «Κάποιοι κατάλαβαν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το να σκοράρεις γκολ»

Διαβάστε επίσης

Ο Λούκα Μόντριτς όχι μόνο κατάφερε να βάλει τέλος στη δεκαετή κυριαρχία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας», αλλά το κατάφερε, αγωνιζόμενος στο κέντρο του γηπέδου και χωρίς να χρειάζεται να σκοράρει.

Ο 33χρονος Κροάτης μίλησε για τη σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να φτάσει στο σημείο να θεωρείται ο κορυφαίος όλων, χωρίς κανείς να του έχει χαρίσει το παραμικρό, ενώ παράλληλα μίλησε για το ότι κατάφερε να κάνει κάποιους να καταλάβουν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γκολ.

Όσα δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λούκα Μόντριτς:

«Όλα αυτά τα βραβεία, όπως αυτό του καλύτερου ποδοσφαιριστή της FIFA και αυτό της Χρυσής Μπάλας, έχουν ακόμα πιο γλυκιά γεύση, αφού κανείς δεν μου έχει χαρίσει ποτέ τίποτα. Ό,τι έχω καταφέρει το κατάφερα μέσα από σκληρή δουλειά και έτσι είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος με όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου και με την αναγνώριση του κόσμου», τόνισε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να κάνω πολλά για να κερδίσω αυτό το βραβείο. Έπρεπε να κερδίσω τρεις συνεχόμενες χρονιές το Champions League και να φτάσω στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με μία μικρή χώρα όπως η Κροατία, κάτι το οποίο φάνταζε αδύνατο για μερικούς. Μόνο τότε κάποιοι κατάλαβαν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το να σκοράρεις γκολ», ήταν τα λόγια του 33χρονου μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα