back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλο το ντέρμπι με ρεσιτάλ λαθών από Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ (vid)

Διαβάστε επίσης

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ». Η Άρσεναλ προηγήθηκε δύο φορές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε άλλες τόσες, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έμειναν στο 2-2, έπειτα από ένα ματς γεμάτο αμυντικά και ατομικά λάθη και από τις δύο ομάδες. Το πρώτο ήρθε από τον καλύτερο παίκτη της Γιουνάιτεντ, τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος στο 26΄σε μια πολύ εύκολη φάση, από την κεφαλιά του Μουστάφι έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή πέρασε τη γραμμή και έγραψε το 0-1.

Η Άρσεναλ…ισοφάρισε στα λάθη τέσσερα λεπτά αργότερα. Από εκτέλεση φάουλ του Ρόχο, ο Λένο απέκρουσε μεν, δεν έδιωξε μακριά τη μπάλα, ο Ερέρα γύρισε την έστρωσε στον αμαρκάριστο Μαρσιάλ για το 1-1.

Το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα στο 2ο ημίχρονο και άλλο ένα τραγικό λάθος οδήγησε σε γκολ! Ο Ρόχο χάρισε την μπάλα στον Λακαζέτ και με ένα κάτι σαν πλασέ, νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-2 στο 68′. Η Άρσεναλ όμως ένα λεπτό αργότερα ανταπέδωσε στα εγκληματικά αμυντικά λάθη. Με τη σέντρα ο Ρόχο γέμισε στην περιοχή των”κανονιέρηδων”, ο Κολάσινατς έκανε γκάφα ολκής δίνοντας έτοιμο γκολ στον Λίνγκαρντ για το 2-2.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

https://youtu.be/5lmTJM_3h-o

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα