back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Μπόκα πάει στο CAS για τον τελικό του Copa Libertadores

Διαβάστε επίσης

H Mπόκα Τζούνιορς θα καταφύγει στο CAS προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο του Copa Libertadores στα «χαρτιά», όπως αποκάλυψε η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole».

Την απόφαση να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο για την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores,  πήραν οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς. Αυτό αποκάλυψε η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole», σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στην τελική απόφαση του συλλόγου.

Την προσφυγή στο CAS επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο ισπανικό Cadena Ser και ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Ανγκελίτσι, μετά την απόρριψη της έφεσης της Μπόκα, την Πέμπτη, από την CONMEBOL.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπόκα:

«Εμπιστευόμαστε τους κανονισμούς της CONMEBAL. Θα προσφύγουμε και στο CAS», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Μπόκα. Για την απόφαση να γίνει ο δεύτερος τελικός στη Μαδρίτη -αντί στην έδρα της ομάδας του- σχολίασε: «Είμαστε εντάξει, αλλά έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Κοστίζει πολύ να βρεθείς στον τελικό του Copa Libertadores, αλλά είμαστε έκπληκτοι με την απόφαση να γίνει το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Νομίζαμε ότι θα γινόταν σε άλλο μέρος της Αργεντινής ή κάπου στη Λατινική Αμερική».

Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, Ντ’Ονόφριο, είπε: «Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε και οι δύο. Υπάρχει αντιπαλότητα, αλλά αυτές τις μέρες έχουμε ζητήσει από τους οπαδούς μας να είναι ευπρεπείς και να αφήσουν την καλύτερη ομάδα να νικήσει. Δεν θα θέλαμε ποτέ να υπάρχει τόση επιθετικότητα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα