back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 69-81: Συνεχίζει να προβληματίζει το τριφύλλι

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμα ήττα γνώρισε στη φετινή Euroleague γνώρισε ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά από την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ με σκορ 81-69.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Φενέρ η οποία ήταν το «αφεντικό» της αναμέτρησης από το ξεκίνημά της και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα ενώ οι πράσινοι για μία ακόμη βραδιά είχαν κάκιστα ποσοστά στα τρίποντα 7/28.

Κάλινιτς, Βέσελι και Λοβέρν ήταν κορυφαίοι επιθετικά προκειμένου η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φύγει νικήτρια από το κλειστό του ΟΑΚΑ και να βάλει τον Παναθηναϊκό σε περιπέτειες. Το τριφύλλι βρίσκεται πλέον στο 5-6 και στην ένατη θέση της κατάταξης ενώ συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση του. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της τουρκικής ομάδας σε αγώνα κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ, αφού η Φενέρ έχει κερδίσει τους «πράσινους» μόνο στα play offs.

Τρίτη διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό, που προβληματίζει με την απόδοσή του. Παππάς (13 πόντοι) και Λοτζέσκι (13 πόντοι) «κουβάλησαν» επιθετικά την ομάδα του Πασκουάλ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Καλάθης αφυπνίστηκε μετά την ανάπαυλα, σημείωσε 14 πόντους στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν αρκετός.

Μόλις 7/28 τρίποντα είχε το «τριφύλλι», που δεν μπόρεσε να αντιπαρατάξει… κορμιά και μυαλό στους καταπληκτικούς Βέσελι (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Κάλινιτς (18 πόντοι), Λοβέρν (16 πόντοι), που ήταν οι πρωταγωνιστές των Τούρκων. Αυτή ήταν η 6η ήττα των «πρασίνων» σε 11 αγωνιστικές και δεύτερη σε έξι αγώνες στο ΟΑΚΑ, ενώ η Φενερμπαχτσέ ανέβασε σε 10-1 το ρεκόρ της.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 33-35, 52-56, 69-81

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα