back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα «κίτρινα γιλέκα» αναβάλουν έξι αγώνες στην Ligue 1

Διαβάστε επίσης

Έξι αγώνες ποδοσφαίρου της Ligue 1 ακυρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία, εν μέσω ανησυχιών για τις προγραμματισμένες αντι-κυβερνητικές διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων».

Οι γαλλικές αρχές αποφάσισαν να κλείσουν τον Πύργο του Άιφελ και άλλα τουριστικά αξιοθέατα στο Παρίσι, ενώ χιλιάδες δυνάμεις ασφαλείας θα βρίσκονται το Σάββατο για να αποτρέψουν ένα άλλο κύμα βίαιων διαμαρτυριών στη χώρα, ενάντια στην πολιτική Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν και το αυξανόμενο κόστος διαβίωσης.

Οι αρχές ανέβαλαν τον κυριακάτικο αγώνα της Ligue , μεταξύ Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ, δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γαλλίας, αλλά και το ντέρμπι της Νότιας Ακτής, ανάμεσα σε Μονακό και Νις , προγραμματισμένο για απόψε.

Το παιχνίδι της Τουλούζ εναντίον της Λιόν Λυών έχει επίσης αναβληθεί, σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, μαζί με το Ανζέ-Μπορντό. Η αναμέτρηση μεταξύ Παρί ΣΖ- Μονπελιέ αναβλήθηκε την Τρίτη.

Η L’Equipe γράφει επίσης ότι το ματς της Νιμ εναντίον της Ναντ ήταν το έκτο ματς που δεν θα γίνει αφήνοντας έτσι μόνο δύο αγώνες το Σάββατο και ισάριθμους να παραμένουν στο πρόγραμμα για την Κυριακή.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα