back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες

Διαβάστε επίσης

Χαμηλές θερμοκρασίες, νεφώσεις και τοπικές βροχές το σκηνικό του καιρού για σήμερα Κυριακή. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και το πρωί στη δυτική Ελλάδα και τη Θράκη.

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες ενώ σταδιακά και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις αναμένονται να σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος, ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση, με εκ νέου αύξηση των νεφώσεων τη νύχτα. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και εκ νέου από το βραδύ, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Στη Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά το μεσημέρι και από τα δυτικά θα σταματήσουν. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Νέα αύξηση των νεφώσεων από το βραδύ στα βόρεια με βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5, στα νότια 6 μποφόρ και από το βράδυ στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς κελσίου. στα βόρεια η μέγιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα