back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το Μαξίμου αφήνει τον Ν. Παππά να απαντήσει για τον Μ. Πετσίτη

Διαβάστε επίσης

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγή εγείρουν σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με ανάμιξη του επιστήθιου φίλου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά, Μ. Πετσίτη σε ζητήματα διακυβέρνησης της χώρας, καθώς τον «φωτογραφίζουν» ως παράγοντα για την εξυπηρέτηση σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων, το Μέγαρο Μαξίμου αποφεύγει να αναλάβει την ευθύνη για την παροχή εξηγήσεων με επίσημο τρόπο προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης και επιλέγει το δρόμο της σιωπής.

Αν και στις κλειστές συσκέψεις που διεξάγονται στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει διάχυτη η εντύπωση πως ο βίος και η πολιτεία του συγκεκριμένου ανθρώπου «αξιοποιείται» στο έπακρον για να πληγεί το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς από επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, εν τούτοις είναι ίσως η πρώτη φορά, που το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού δεν μπήκε στην διαδικασία να «βάλει το χέρι του στη φωτιά» και να εκδώσει μια ανακοίνωση προστατευτική προς το πρόσωπο του από την στιγμή που υπήρξαν επώνυμες ανακοινώσεις από τη Ν.Δ και το Κίνημα Αλλαγής.
Εκείνος που ανέλαβε να διαχειριστεί επικοινωνιακά την κατάσταση ήταν ο ίδιος ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, στον οποίο «χρεώνεται» ο κ. Μ. Πετσίτης, καθώς στο παρελθόν ήταν συμμαθητές και τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν ως σκιώδης σύμβουλός του.
Κατά το Ν. Παππά η στοχοποίηση του Μ. Πετσίτη, για τον οποίο είπε πως θα πρέπει να δώσει και ο ίδιος απαντήσεις για όσα του καταλογίζουν σε σχέση με την εκτόξευση των οικονομικών του απολαβών τα τελευταία χρόνια, εντάσσεται σε ένα σχέδιο κατασυκοφάντησης που επιχειρεί να στήσει η Ν.Δ κατά της κυβέρνησης της αριστεράς.
«Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι στην οικονομία και σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει να ψειρίσει τη μαϊμού, έχει ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση» ανέφερε μεταξύ άλλων, υποστηρίζοντας πως όλη αυτή η συζήτηση είναι μια φούσκα. «Είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις … σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».
Γιώργος Κατσίγιαννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα