back to top
18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

18.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ηττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μπάτε Μπορίσοφ μέσα στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν να χάνουν με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο από τους Λευκορώσους και δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση παίζοντας πολύ άσχημα.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση της μαζί με την Τσέλσι.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τα αυγά και τα καλάθια με αποτέ, έφερε τον Δικέφαλο του Βορρά πίσω στο σκορ με 3-0 από τα γκολ του Σκάβις στο 18’ και του Σίκνεβιτς στο 42’ με πέναλτι και με δεξί πλασέ στο 45’, όμως ο Στάσεβιτς ήταν εκείνος που έκανε τη μεγάλη ζημιά, αφού σέρβιρε τα δύο γκολ και κέρδισε το πέναλτι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε μέσα σε ένα δεκάλεπτο να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τον Βιεϊρίνια ν’ αφήνει τη θέση του στον Τόσκα και λίγο μετά τον Πέλκα να φεύγει για να μπει ο Άκπομ. Η μείωση του σκορ από τον Πρίγιοβιτς στο 59’ και η αποβολή του Σίκνεβιτς στο 61’ έδωσε ενδιαφέρον στο ματς, ο ΠΑΟΚ είχε δύο-τρεις στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46’ λ.τρ. Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (46’ Ουάρντα), Ζαμπά, Πέλκας (55’ λ.τρ. Ακπομ), Πρίγιοβιτς

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίσκι, Φιλίποβιτς, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Ρίος, Ίβανιτς, Ντράγκουν (87’ Γιαμπλόνσκι), Μπαγκά, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβις (82’ Γκορντέιτσουκ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα