back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Μοναδικός στόχος η επιστροφή στις νίκες

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Νταρουσάφακα, για την 12η αγωνιστική της Euroleague, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη επί της Νταρουσάφακα, όπως επισήμανε και ο Τσάβι Πασκουάλ, προκειμένου οι «πράσινοι» να κάνουν το come back μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και να ανεβάσουν την ψυχολογία τους.

Με ρεκόρ 5-6, το οποίο τον έχει βγάλει εκτός οκτάδας, βρίσκεται στην 9η θέση, λόγω της ισοβαθμίας στην 8η θέση με Ζάλγκίρις και Μπάγερν, η νίκη είναι αυτοσκοπός, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει σε τροχιά πλέι οφ.

Η Νταρουσάφακα με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Σελτσούκ Ερνάκ, βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης με ρεκόρ 1-10, επιδιώκουν νία μεγάλη νίκη που θα τους κάνει ένα restart στη διοργάνωση.

Με απουσίες οι πράσινοι

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπολογίζει στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με το Περιστέρι, όχι όμως και στους Παπαπέτρου και Λοτζέσκι που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς, Κάρλος Περούγα και Σεφί Σεμές, ενώ ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα