back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξενογιαννακοπούλου: Δεν είναι πολιτικά unfair, ούτε υπονομεύει τον πολιτικό πολιτισμό η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης

Δεν είναι πολιτικά unfair, ούτε υπονομεύει τον πολιτικό πολιτισμό για την Υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου το γεγονός ότι την ίδια μέρα με την έναρξη του Συνεδρίου της ΝΔ μιλά σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός.

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 984 και στην εκπομπή «Στάση των Δύο», η Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης , Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόνισε ότι πρόκειται για δυο διαφορετικές πολιτικές διαδικασίες, προσθέτοντας πως ο κύριος Τσίπρας είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα πάει στην Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το πιο σοβαρό είναι η αντισυγκέντρωση που επιχειρείται στο Βελλίδειο, που υπάρχει μια αμαρτωλή ιστορία εδώ και δεκαετίες : «Θεωρώ ότι τουλάχιστον δεν θα έπρεπε τέτοιου είδους πρακτικές να ενθαρρύνονται από κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Δεν θέλω να το αποδώσω στη ΝΔ αλλά δυστυχώς υπάρχουν στελέχη της ή δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς ακόμα και απ’τον αρχηγό της αντιπολίτευσης που έμμεσα τις ενθαρρύνουν. Δηλαδή η δήλωση που έκανε ο κύριος Μητσοτάκης στη Βουλή, που επιχείρησε να συνδυάσει τη διασφάλιση των συντάξεων με μια συναλλαγή δήθεν για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσών, εγώ που ήμουνα στα κυβερνητικά έδρανα ένιωσα ντροπή. Θεωρώ ότι ήταν τουλάχιστον μια ανεύθυνη δήλωση , η οποία πλήττει το ελληνικό κοινοβούλιο και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα