back to top
19.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ, 3-1 τον Πανιώνιο

Διαβάστε επίσης

Με τον Γιάκο να εκτελεί τον Πανιώνιο στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ και την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα στο 90ο λεπτό.

Οι Ηπειρώτες δεν πλήρωσαν το κακό τους πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορούσε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ του Νικολιά (51’) έδωσε…φτερά στους γηπεδούχους που πατούσαν καλύτερο στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο «Ιστορικός» μετά και τις αλλαγές του Μάντζιου, ανέβηκε, άφησε πίσω του το γκολ του Νικολιά και στο 82’ ισοφάρισε με τον Ντουρμισάι ύστερα από ωραία συνεργασία των Σιντί Αλί και Μασούρα.

Η άμεση απάντηση του ΠΑΣ, με τον Γιάκο…σκότωσε τους φιλοξενούμενους. Ο μέσος της ομάδας του Γιάννη Πετράκη στο 83’ βρέθηκε στο όριο της μεγάλης περιοχής αμαρκάριστος και με υπέροχο σουτ πέτυχε το 2-1. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα με πέναλτι που καταλόγισε λανθασμένα ο Παπαπέτρου διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 3-1

Σκόρερ: 51′ Νικολιάς, 83′, 89′ Γιάκος / 82′ Ντουρμισάι

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Κίτρινες κάρτες: Κρίζμαν, Σιόντης / Παπαγεωργίου, Τσιλούδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (4-4-2)

Μιχαήλ Ν. – Αποστολόπουλος, Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας – Λίλα (67’ λ. τρ. Σιόντης), Γιάκος (89’ Σκόνδρας), Νικολιάς, Παμλίδης (90’ + 2’ Βιντάλ) – Αθανασιάδης, Κρίζμαν

ΠΑΓΚΟΣ: Βενετικίδης, Τσικάρσκι, Μυστακίδης, Ξύδας

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Πετράκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (4-2-3-1)

Κότνικ – Παπαγεωργίου (80’ Άλμπεργκ), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς – Κούρντι, Κόρμπος – Σπιριντόνοβιτς (76’ Σιντί Αλί), Μασούρας, Τσιλούλης (85’ Οικονομίδης) – Ντουρμισάι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα