back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναιτωλικός άλωσε το “Βικελίδης”

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες, δέχτηκε γκoλ (μισά αυτογκόλ) και υπέστη οδυνηρή ήττα 1-2 από τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Παναιτωλικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα παίζοντας καλό παιχνίδι επικράτησαν 2-1 του Άρη και πλέον δικαιολογημένα μπορούν να κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα.

Επιβεβαίωσαν για ένα ακόμη ματς ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ξεπερνώντας και το απρόσμενο πρόβλημα με τον Καμαρά που τραυματίστηκε στο 9’ και αντικαταστάθηκε.

Βέβαια καθοριστικής σημασίας για την έκβαση της αναμέτρησης ήταν η αποβολή του Κουέστα στο 27’. Ανέτρεψε τον Μοράρ σε τετ-α-τετ τους και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το πέναλτι δεν αξιοποιήθηκε (οριζόντιο δοκάρι και άουτ η εκτέλεση του Μάζουρεκ), παρ’ όλα αυτά το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων ήταν σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Το 1-0 έγινε στο 63’ με προβολή του Μαλή στην περιοχή έπειτα από κόρνερ του Μοράρ, ο Άρης όμως αντέδρασε στο 71’ με προβολή του Ντιγκινί έπειτα από γύρισμα ου Μενέντεθ (1-1).

Όμως την τελευταία λέξη στο ματς την είχε ο Λουσέρο (75’) όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Ο Σιώπης στο πρώτο δοκάρι άφησε αδικαιολόγητα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, ο Αναγνωστόπουλος αιφνιδιάστηκε, απέτυχε να απομακρύνει και την μάζεψε από το τέρμα του (1-2).

Δοκάρι είχε ο Άρης στο 14 με τον Γιουνές.

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Άρης-Παναιτωλικός 1-2
Σκόρερ: 71′ Ντιγκινί- 63′ Μαλής, 75′ Λουσέρο
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Kάρτες: Κόκκινη: 28΄ Κουέστα Κίτρινες: οι Κωνσταντινίδης, Ντιγκινί (Άρης), Μαλής, Ουίλιαν (Παναιτωλικός)

ΑΡΗΣ(Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεζ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο Γκασία (82’ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (29’ Αναγνωστόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Σουάρες, Ντίαζ (88’ Χαντακιάς), Λουσέρο, Καμαρά (13’ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Ντα Σίλβα, Μοράρ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα