back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρία ματς εκτός Αττικής για την Super League

Διαβάστε επίσης

Τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις ανοίγουν την «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής στη  Super League,  σε Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Τρίπολη.

 

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1)

 

Πρόκειται για το πιο «σκληρό» ματς από τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Πανιώνιο στα Γιάννενα με μοναδικό στόχο την νίκη που θα δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την νίκη στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο τους καθώς παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στον Λεβαδειακό. Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή προϊστορία στο γήπεδο του ΠΑΣ καθώς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις τελευταίες 10 εξόδους του και μάλιστα έχει «γυρίσει» με 5 νίκες.

 

Άρης-Παναιτωλικός (19:30, ΕΡΤ1)

Ο προπονητής του Άρη θέλει απόψε να πάρει την πρώτη του εντός έδρας νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι πρόσφατες αναμετρήσεις ωστόσο, ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν έχουν αναδείξει τον Άρη νικητή σε 4 ματς πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός έχει πάρει την νίκη μια φορά και στις άλλες τρεις αναμετρήσεις κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο μηδέν. Πρόκειται για ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τριάδα της ειδικής κατάταξης των γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Άρης και Παναιτωλικός έχουν σημειώσει από 17 γκολ και έχουν δεχθεί 16 και 18 αντίστοιχα σε 13 αγωνιστικές.

 

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (19:30, Novasports 2)

Τρίτη σερί νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα όπου επικράτησε με γκολ στα χασομέρια επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Ο ΟΦΗ πηγαίνει με ψυχολογία στην Τρίπολη μετά την μεγάλη νίκη με 3-1 στην Κρήτη επί του Παναθηναϊκού. Ο Αστέρας είναι αήττητος στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις του με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη. Δύο φορές πήρε την νίκη και τέσσερις αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Η έλευση του Παράσχου στην ομάδα της Αρκαδίας έχει φέρει θετική «αύρα» με αποτέλεσμα το καταπληκτικό σερί των 4 αγώνων στο πρωτάθλημα με μηδέν παθητικό.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα