back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15.00

Διαβάστε επίσης

Τριάντα τρία χρόνια εκπομπής στα ερτζιανά συμπληρώνει σήμερα ο ΑΘΗΝΑ 9,84. Ημέρα γιορτής  και σε συνεχή ροή, ως τα μεσάνυχτα, στα μικρόφωνα επιστρέφουν δημοσιογράφοι και μουσικοί παραγωγοί που έδωσαν στον σταθμό της πόλης το απόλυτο στίγμα του στο ραδιοφωνικό χάρτη της χώρας.  

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα  στη Μαλακάσα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής για τη λειτουργία των δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. Ομάδα συγκεντρωμένων θέλησε να μετακινηθεί από τον παράδρομο και να κλείσει την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να τους αποτρέψουν και τότε δέχθηκαν επίθεση από πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και για λίγα λεπτά επικράτησε μεγάλη έντασηΣύμφωνα με την Αστυνομία έχουν γίνει 5 προσαγωγές ενώ υπάρχουν και ελαφρά τραυματίες αστυνομικοί από τις πέτρες που δέχθηκαν. 

 Στα θρανία επιστρέφουν από αύριο οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων, ενώ ανοίγουν και οι παιδικοί σταθμοί.   

Επεκτείνονται οι ταραχές στις ΗΠΑ στον απόηχο της δολοφονίας του αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ, από λευκό αστυνομικό στη ΜινεάποληΤους τρεις έφτασαν οι νεκροί κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. 

«Κάθε τσιγάρο που σβήνει, θα είναι και μία βαθιά ανάσα υγείας και προόδου». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.  

Για μία ακόμα Κυριακή συνεχίστηκαν από τον Δήμο Αθηναίων οι μεγάλες συντονισμένες επιχειρήσεις καθαριότητας. Σήμερα οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας  καθάρισαν και έπλυναν δρόμους και πεζοδρόμια στην περιοχή του Προμπονά στην 5η Δημοτική Κοινότητα. “Η καθαριότητα της πόλης μετριέται στην πράξη, όχι στην πρόθεση” τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι  η Αθήνα καθαρίζει, πρακτικά”.  

Και ο καιρός… 

Νεφώσεις στην Αττική, με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα