back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με Μακέντα και σωτήρα Διούδη, ο ΠΑΟ 1-0 τον Ατρόμητο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ με 1-0 για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Το γκολ για τους “πράσινους” πέτυχε ο Μακέντα στο 24ο λεπτό , οι Περιστεριώτες έχασαν πέναλτι με τον Κουλούρη στο 62ο λεπτό χάρη στη σωστή παρέμβαση του Διούδη ενώ ο τελευταίος αποδείχθηκε σωτήρας για την ομάδα του και σε άλλες φάσεις.

Ο Ατρόμητος, που υπέστη την πρώτη εκτός έδρας ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, στάθηκε άτυχος καθώς είχε δυο δοκάρια.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρόμητου, Κάναντι: “Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Η απόδοσή μας ήταν σε καλό επίπεδο.Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα στη φάση του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, χάσαμε το πέναλτι, είχαμε το δοκάρι. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Αξίζαμε ένα βαθμό. Σαν ομάδα δεν αξίζαμε την ήττα”.
Για το εάν η απώλεια του πέναλτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο: “Δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Πιέσαμε. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε. Δυστυχώς ήρθε το γκολ και για αυτό χάσαμε”.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης (67′ Πούγγουρας), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (83′ Τζανδάρης), Μακέντα (46′ Καμπετσής).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος (66′ Ουμπίδες), Μπουσουλάζιτς, Μπρούνο (78′ Κωτσόπουλος), Μάντσον, Βασιλακάκης (46′ Ενσικουλού), Κουλούρης.

Το live του αγώνα:

Οι αρχικές ενδεκάδες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νάτσος, Μπουσουλάζιτς, Μπρούνο, Μάντσον, Βασιλακάκης, Κουλούρης.
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Γεώργιος Λάμπρου (Ευβοίας)
11ο λεπτό Ωραία προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη από τα δεξιά έκανε τη σέντρα ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά με τον Μέγερι να μπλοκάρει εύκολα.
20ο λεπτό Δοκάρι για τον Ατρόμητο. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννούλη η μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Διούδη.
24ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ : Φανταστική μακρινή μπαλιά του Κάτσε με τον Μακέντα να κατεβάζει την μπάλα με το δεξί και να πλασάρει τον Μέγερι με το αριστερό για να κάνει το 1-0 για τους πράσινους.
36ο λεπτό Ευκαιρία για Παναθηναϊκό  Εξαιρετικός συνδυασμός από τους “πράσινους”, ο Γιόχανσον μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και αυτό βοήθησε τους φιλοξενούμενους να απομακρύνουν μετά από φάση διαρκείας.
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 (ημίχρονο)
62ο λεπτό Πέναλτι για τον Ατρόμητο. Ο Κολοβέτσιος ανέτρεψε τον Μπουσούλαζιτς και ο Σιδηρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.
Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έπεσε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε.
Παρέμεινε το 1-0 υπέρ των “πρασίνων”.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Κουλούρης από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την προβολή και ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
75ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Κουλούρης από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την προβολή και ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
95ο λεπτό με δέκα παίκτες συνεχίζει ο ΠΑΟ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Δώνη που εμπόδισε αντίπαλο να εκτελέσει πλάγιο.
96ο λεπτό Δοκάρι για τον Ατρόμητο. Σουτ του Μπουσουλαζιτς μέσα από την περιοχή η μπάλα στη συμβολή των δοκών.
Τέλος αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα