back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέμενος Αθήνας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του ιμάμη

Διαβάστε επίσης

Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2019 έχουν προθεσμία να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για την θέση του ιμάμη στο τέμενος των Αθηνών.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Αθήνα 9.84, το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε σήμερα την πρόσκληση ενδιαφέροντος προκειμένου να προσληφθεί μέχρι τον Μάρτιο ο ιμάμης της Αθήνας.

Στην πρόσκληση, ως προσόντα που πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι -μεταξύ άλλων- να είναι Έλληνες πολίτες ή να είναι πολιτογραφημένοι τουλάχιστον ένα χρόνο, να γνωρίζουν το κοράνι, να μιλούν ελληνικά, να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και μια εμπειρία στην θρησκευτική διδασκαλία.

Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος

[su_document url=”https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2018/12/PROSKLISI-ENDIAFERONTOS-GIA-IMAMI-ATHINA.pdf”]

Επίσης το υπουργείο καλεί μέχρι τις 2o Δεκεμβρίου 2018, τους εκπροσώπους των μουσουλμανικών κοινοτήτων να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εσωτερική διακόσμηση του τεμένους, καθώς σκοπός της κυβέρνησης είναι να το λειτουργήσει την άνοιξη του, 2019 .

Σε αντίθετη περίπτωση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν στην διαμόρφωση του εσωτερικού του τεμένους, με πρόταση του προέδρου του δ.σ. Κ. Πιτταδάκη.

[su_document url=”https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2018/12/DELTIO-TYPOY-GIA-IMAMH.pdf”]

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα