back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο Κύπελλο στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον

Διαβάστε επίσης

Στο Κύπελλο στρέφεται  το ενδιαφέρον στη χώρα μας, ενόψει των αναμετρήσεων της τρίτης αγωνιστικής στους ομίλους της διοργάνωσης. Η δράση στο θεσμό ξεκινά σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Στα πρώτα χρονικά ματς, στον τρίτο όμιλο η Ιεράπετρα θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ, ενώ στον όγδοο ο Πανιώνιος φιλοξενείται από τον Ηρόδοτο στην Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου.

Οι «κυανέρυθροι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και φιλοδοξούν να πετύχουν το «3 στα 3», έχοντας ήδη προκριθεί, σε αντίθεση με την ομάδα του Ηρακλείου που παραμένει στην τελευταία θέση δίχως πόντο στη συγκομιδή της και αποκλεισμένη από τη συνέχεια.

Πέραν αυτών, στο έκτο γκρουπ στο «3 στα 3» στοχεύει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει ήδη προκριθεί και θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που καίγεται για βαθμούς στη μάχη που δίνει για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τέλος, ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο γκρουπ. Ο «Γηραιός» ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ατρόμητο στους 3 πόντους και θα κληθεί να εξασφαλίσει πάση θυσία το τρίποντο ώστε να «πιάσει» τον ΠΑΣ στην κορυφή.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων:
15.00: Ιεράπετρα – Παναιτωλικός, Ηρόδοτος – Πανιώνιος.
17.15: Απόλλων Παραλιμνίου – Αστέρας Τρίπολης.
19.30: Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα