back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βολές Ντόρας Μπακογιάννη κατά Καμμένου

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο τον οποίο κατηγόρησε ότι, «κρύβεται πίσω από την υπουργική ασυλία», εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Κατέθεσα μήνυση για ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου που έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον Σκάι. Ωστόσ,ο όπως είπε, ο κ. Καμμένος επέλεξε «να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ασυλία».

Σημειώνεται ότι, η κ. Μπακογιάννη είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή και μήνυση, για «χυδαίο και συκοφαντικό», όπως το χαρακτήρισε, tweet που ανέβασε ο κ. Καμμένος σχετικά με την επίσκεψή της στην Τουρκία, τον περασμένο Ιούλιο, για την ορκωμοσία Ερντογάν.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη άσκησε κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στον Σκάι. «Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον Σκάι για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα» τόνισε χαρακτηρίζοντας «αθλιότητες» όσα λένε κάποιοι «ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».

«Δεν αξίζουν κανενός σχολίου και απάντησης οι αθλιότητες της, εν αποστρατεία, Ντόρας Μπακογιάννη», απάντησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα