back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περέιρα: «Άθλια επίθεση στον Τζήλο, ξεπερνάει κάθε όριο»

Διαβάστε επίσης

Με κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει την επίθεση στον Θανάση Τζήλο ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, τονίζοντας ότι ξεπερνάει κάθε όριο, ενώ εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στους Έλληνες διαιτητές.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΚΕΔ:

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Σύσσωμη η Κ.Ε.Δ. και οι Έλληνες διαιτητές καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άθλια επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, που ξεπερνά κάθε όριο και λειτουργεί απολύτως αντίστροφα με όσα απαιτούνται, ώστε οι διαιτητές να εκπληρώνουν επιτυχώς την αποστολή τους.

Είχα πρόσφατα αναφερθεί, και προειδοποιήσει τους πάντες, για το κλίμα εκφοβισμού και bullying, μέσα στο οποίο οι Έλληνες διαιτητές καλούνται να αποδώσουν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και να έχουν υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Όσοι τότε αμφισβήτησαν τις θέσεις μου, προφανώς τώρα καταλαβαίνουν ότι περιέγραφα το πραγματικό περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε να λειτουργήσουμε και πως είχα πλήρη γνώση των λεγομένων μου.

Η Κ.Ε.Δ. εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το απαράδεκτο συμβάν και την αλληλεγγύη και υποστήριξή της προς τον Θανάση Τζήλο και την οικογένειά του.

Επίσης εκφράζει την απόλυτη στήριξη και αλληλεγγύη της προς όλους τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές, δίπλα στους οποίους θα βρίσκεται σε κάθε τους στιγμή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα