back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ψάρι φούρνου με πιπεριές και ντομάτα

Διαβάστε επίσης

Ένα πολύ ωραίο, οικονομικό και γρήγορο φαγητό, είναι αυτό που θα φτιάξουμε τώρα…

Πριν ξεκινήσουμε ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.

Θα χρειαστούμε ένα φιλέτο πέρκας, φέτες ντομάτας, και ντοματίνια, πιπεριές χρωματιστές κομμένες ροδέλες, αλατοπίπερο, λίγο κρασί και λάδι.

Βγάζουμε την πέρκα από την κατάψυξη απ’το βράδυ και την βάζουμε να αποψυχθεί, μέσα στο ψυγείο, αλλά και την ίδια μέρα, σε λίγο νεράκι αν την βάλετε, ξεπαγώνει αμέσως.

Πρώτα βάζουμε την πέρκα πλυμένη μέσα στο ταψάκι που θα την ψήσουμε, την αλατοπιπερώνουμε, πάνω της βάζουμε μια σειρά ντομάτες φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε κι αυτές, ρίχνουμε θυμάρι, μετα τις πιπεριές, το κρασί, λίγο λάδι, συμπληρώνουμε πολύ λίγο νεράκι κι αμέσως μετά, το βάζουμε να ψηθεί για περίπου μια ώρα.

Το συνοδεύουμε, με βραστά χόρτα η λαχανικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα