back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα Παιδικά Χωριά SOS ζητούν εκπαιδευτικούς για το Κέντρο Φροντίδας στην Κυψέλη

Διαβάστε επίσης

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος προκηρύσσουν τις ακόλουθες θέσεις εκπαιδευτικών μερικής απασχόλησης για την στελέχωση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Aθήνας (περιοχή Κυψέλης):

Φιλολόγων (ΚΩΔ. ΦΙΛ)
Δασκάλων (ΚΩΔ. ΔΑΣ)
Αγγλικής (ΚΩΔ. ΑΓΓ)
Μαθηματικών (ΚΩΔ. ΜΑΘ)
Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΚΩΔ. ΗΥ)

Θέση Φιλολόγων

Πτυχίο ΠΕ Φιλολογίας/ΦΠΨ/Ιστορικού Αρχαιολογικού Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αντίστοιχων τµηµάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί σε Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής θα πρέπει να κατατεθεί και πιστοποιητικό ισοτιµίας και αντιστοιχίας από το ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Θέση Δασκάλων

πτυχίο ΠΕ Παιδαγωγικής Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αντίστοιχων τµηµάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί σε Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής θα πρέπει να κατατεθεί και πιστοποιητικό ισοτιµίας και αντιστοιχίας από το ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π

Θέση Φιλολόγων Αγγλικής

πτυχίο ΠΕ Αγγλικής Φιλολογίας Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αντίστοιχων τµηµάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί σε Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής θα πρέπει να κατατεθεί και πιστοποιητικό ισοτιµίας και αντιστοιχίας από το ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Θέση Μαθηματικών

πτυχίο ΠΕ Μαθηματικών Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αντίστοιχων τµηµάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί σε Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής θα πρέπει να κατατεθεί και πιστοποιητικό ισοτιµίας και αντιστοιχίας από το ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Θέση Εκπαιδευτικού Η/Υ

Πτυχίο ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής ή αντίστοιχων και συναφών τµηµάτων. Σε περίπτωση που το πτυχίο έχει αποκτηθεί σε Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής θα πρέπει να κατατεθεί και πιστοποιητικό ισοτιµίας και αντιστοιχίας από το ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Τα Παιδικά Χωριά SOS  αναφέρουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα τους τα προσόντα και τις προβλεπόμενες διαδιοκασίες για τους ενδιαφερόμενου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα