back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Περιδιάβαση στον Διεθνή Τύπο

Διαβάστε επίσης

Η απόφαση του Ντ. Τραμπ να αποσυρθούν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία είναι ένα από τα βασικά θέματα στον διεθνή Τύπο.

Για ΗΠΑ – Συρία:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν την απόσυρση στρατευμάτων από τη Συρία, καθώς μπαίνουν σε μια νέα φάση της εκστρατείας τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, υποστηρίζοντας ότι το “χαλιφάτο” των τζιχαντιστών ηττήθηκε, αναφέρει το CNN. “Οι νίκες αυτές επί του ΙΚ στη Συρία δεν σηματοδοτούν το τέλος του διεθνούς συνασπισμού ή της εκστρατείας του. Ξεκινήσαμε να φέρνουμε στις ΗΠΑ τα στρατεύματα καθώς μεταβαίνουμε στην επόμενη φάση αυτή της εκστρατείας” ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Σάντερς. Από την ανακοίνωση της εκπροσώπου δεν είναι σαφές αν θα αποχωρήσουν και οι περίπου 2.000 Αμερικανοί στρατιώτες που βρίσκονται στη Συρία και πότε θα γίνει αυτό.
Αρκετοί Αμερικανοί γερουσιαστές και στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος πάντως προειδοποίησαν ότι η αποχώρηση των ΗΠΑ θα προκαλέσει “αβάστακτες επιπτώσεις” τόσο στη Συρία όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Πολλοί επίσης επεσήμαναν ότι μια τέτοια κίνηση δίνει χώρο για μεγαλύτερη επιρροή της Ρωσίας και του Ιράν στην περιοχή. Στο μεταξύ, η βρετανική κυβέρνηση πήρε αποστάσεις από την εκτίμηση της κυβέρνησης Τραμπ ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει ηττηθεί. Σε ανακοίνωση του το Φόρεϊν Όφις επεσήμανε ότι “υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν και δεν πρέπει να μας ξεφεύγουν της προσοχής η απειλή που προκαλούν”. Από την πλευρά του και το Ισραήλ δήλωσε ότι έχει πληροφορηθεί πως οι ΗΠΑ ‘έχει άλλους τρόπους να διατηρήσουν την επιρροή τους στην περιοχή” αλλά “θα εξετάσει το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησης, το πώς αυτή θα γίνει και φυσικά της επιπτώσεις για τη χώρα”. Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η απόφαση των ΗΠΑ μπορεί να αποφέρει “γνήσιες, πραγματικές προοπτικές μιας πολιτικής λύσης” στη Συρία.
Ο Guardian σημειώνει ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν προχώρησε δημόσια στην καταδίκη της απόφασης Τραμπ για αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία. Ανέφερε ότι το Ισλαμικό Κράτος παραμένει απειλή παρά τις σημαντικές υποχωρήσεις που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες. Στη Συρία, οι κουρδικές δυνάμεις που πολεμούν εναντίον του IS αισθάνονται εγκατελειμένες καθώς η Τουρκία την ίδια ώρα υπόσχεται να προωθήσει νέες επιθέσεις εναντίον τους. Και οι πιο ισχυροί σύμμαχοι του Σύρου Προέδρου Άσαντ, η Ρωσία και το Ιράν φαίνονται ικανοποιημένες από αυτή την απόφαση. Ελπίζουν ότι αυτό θα τους επιτρέψει να αυξήσουν την επιρροή τους όχι μόνο στη Συρία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Για Ιταλία:

“Ιταλικός θρίαμβος: Το Κολέγιο των Επιτρόπων τελικά κατέληξε χθες σε συμφωνία με την λαϊκιστική κυβέρνηση της Ιταλίας μετά από μια σκληρή κόντρα μεταξύ τους που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Και οι δύο πλευρές έδωσαν κάτι με την Κομισιόν πάντως να δίνει περισότερα, αποδεχόμενη τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η Ρώμη για να πετύχει έλλειμμα του προϋπολογισμού περίπου στο 2% του ΑΕΠ – που και πάλι είναι 0,8% μεγαλύτερο από ό,τι είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. “Η ιταλική κυβέρνηση έκανε μεγάλο δρόμο” παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόφσκις σε μια συνέντευξη Τύπου. “Μόνο μερικές εβδομάδες πριν ανταλλάσσαμε βαριές κουβέντες” … Ωστόσο κάποιοι επίτροποι θεωρούν ότι η Κομισιόν θα πρέπει να επαγρυπνά και να παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Ιταλία. “Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι” είπε ο Ντομπρόφσκις η λύση δεν είναι ιδανική αλλά αποφεύγεται η εκκίνηση της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος σε αυτή τη φάση και διορθώνεται μια κατάσταση που αφορούσε τον εκτροχιασμό από τους κανονες του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης”. Ο ιταλός αναπληρωτής πρωθυπουργός, Ματέο Σαλβίνι έκανε πάντως άμεσα λόγο για συμφωνία “και νίκη της κοινής λογικής για το καλό των Ιταλών πολιτών”. Είπε πως στον χρόνο που πρέπει η κυβέρνηση θα προχωρήσει με όλες τις προτάσεις της ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα όπου ο προϋπολογισμός θα δώσει “πραγματικό χρήμα” για να βοηθήσει εκατομμύρια Ιταλους.

Για Ελλάδα:

“Η Ελλάδα είναι η Ελλάδα: Μετά την ανατροπή με την Ιταλία τουλάχιστον προς ώρας ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ εκμεταλλεύθηκε την επίσκεψη του προέδρου της Ελλαδας, Προκόπη Παυλόπουλου για να προχωρήσει σε μερικά σχόλια μάλλον άκομψα για την οικονομική επιβίωση της χώρας. “Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τους Έλληνες πολίτες” είπε ο Γιούνκερ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Παυλόπουλο. “Υπήρξε μια περίοδος στην Ευρώπη όπου υπήρχε μια τάση να μην σέβεται κανείς τον λαό της Ελλάδας” συνέχισε. “Και αυτό δεν με αφορούσε ποτέ. Σέβομαι πάρα πολύ τον λαό και καλωσορίζω την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε για την επιτυχία με σκληρή δουλειά, τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί μια βαθιά κρίση”. Με τέτοιους φίλους… “Αρκετοί τότε πίστευαν ότι δεν υπήρχε νόημα να στηρίξουμε την Ελλάδα. Αλλά εγώ θα παραμείνω φίλο σας ό,τι και αν συμβεί είπε…

Ο γερμανόφωνος Τύπος αναφέρεται στην καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΑΔ) για διάκριση σε βάρος μουσουλμάνων της Θράκης λόγω χρήσης του ισλαμικού δικαίου της Σαρίας σε υπόθεση κληρονομικού δικαίου. «Η Ελλάδα καταδικάστηκε επειδή εφήρμοσε τη Σαρία», γράφει σε σύντομο δημοσίευμά της η Γερμανική Ραδιοφωνία Deutschlandfunk στην ιστοσελίδα της και προσθέτει: «Στην περιοχή της δυτικής Θράκης, εφαρμόζεται η Σαρία σε περιορισμένο βαθμό. Στη συγκεκριμένη υπόθεση άσκησε προσφυγή μια ελληνίδα χήρα, η οποία επρόκειτο να κληρονομήσει το σύνολο της περιουσίας του συζύγου της. Οι αδελφές του συζύγου προσέβαλαν τη διαθήκη με το επιχείρημα ότι ο αδελφός τους ανήκε στη μουσουλμανική μειονότητα. Κατόπιν αυτού η δικαιοσύνη (σ.σ. ο Άρειος Πάγος) έκρινε ότι ισχύει το ισλαμικό δίκαιο. Συνέπεια αυτού ήταν να απολέσει η χήρα τα τρία τέταρτα της διαθήκης».
Όπως επισημαίνει η Γερμανική Ραδιοφωνία, «το ΕΔΑΔ απεφάνθη τώρα ότι το ελληνικό κράτος, με τη χρήση της σαρίας, παραβίασε την αρχή της μη διάκρισης».
«Έγινε χρήση της Σαρίας σε υπόθεση αστικού δικαίου: η Ελλάδα καταδικάστηκε», γράφει στην ιστοσελίδα της η αυστριακή εφημερίδα Die Presse. Το δημοσίευμα περιγράφει σύντομα το χρονικό της συγκεκριμένης υπόθεσης και επισημαίνει: «Θα πρέπει να γνωρίζει κανείς ότι η Ελλάδα είναι πράγματι η μόνη χώρα της ΕΕ όπου μπορεί να γίνει μερική χρήση της Σαρίας. Συγκεκριμένα στη δυτική Θράκη. […] Εκεί ζει ως συνέπεια της εκατοντάδων ετών οθωμανικής κυριαρχίας και μια μουσουλμανική μειονότητα. […] Από το 1923 ισχύει, εφόσον παραστεί ανάγκη και σε περιορισμένο πλαίσιο, και η Σαρία».

Στη Βρετανία:

Κυρίαρχο θέμα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και τις εφημερίδες προκαλεί η συζητηση για το εάν ο Τζέρεμι Κόρμπιν αποκάλεσε την πρωθυπουργό της χώρας “ανοητη γυναίκα” ή ειπε απλά “ανόητοι άνθρωποι” χθες στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Daily Mail & Daily Express με τη βοήθεια ειδικών στην ανάγνωση χειλιών έβγαλαν το ίδιο συμπέρασμα ότι τελικά είπε τη λέξη που ξεκινά από “γ”
Για “ανόητη πολιτική” κάνει λόγο η “i” η οποία αναφέρει ότι το δράμα έχει οδηγήσει σε βαθιά απογοήτευση τον λαό, σε μια στιγμή που το Κοινοβούλιο καλείται να λάβει μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Telegraph σημειώνει ότι η διαμάχη για το θέμα αυτό εξάντλησε την “ώρα της πρωθυπουργού” και επισκίασε τη Λευκή Έκθεση για το μεταναστευτικό, βασικό σημείο του σχεδιου για το Brexit. “Ένας ασήμαντος αρχηγός της αντιπολίτευσης, μια ξεροκέφαλη πρωθυπουργός, μια κυβέρνηση σε παράλυση και ένα απείθαρχο κοινοβούλιο αδιαφορούν για την πιο κορυφαία απόφαση που καλείται να πάρει η χώρα στη σύγχρονη ιστορία της. Είναι καταθληπτική η κατάσταση στη χώρα για να το θέσουμε τουλάχιστον ευγενικά” σχολιάζει η εφημερίδα.
Ο Guardian αναφέρει ότι “επαναστάτες υπουργοί” πιστεύουν οτι η Τερέζα Μέι θα αναγκαστεί να κάνει πίσω σε ό,τι αφορά το θέμα των ποσοστώσεων στο μεταναστευτικό. Η εφημερίδα λέει ότι ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιπ Χάμοντ καθώς και ο υπουργός Ανάπτυξης, Γκρεγκ Κλαρκ είναι επικεφαλής αυτής της κίνησης που τελικά θα οδηγήσει τις εργοδοτικές οργανώσεις να απαιτούν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων ετήσιες απολαβές 21.000 στερλινών το χρόνο προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στη Βρετανία μετά το Brexit.
Οι Times εκτιμούν πως το όριο ενός ετήσιου μισθού 30,000 στερλινών το χρόνο θα κρατήσει εκτός της χώρας τους νέους και εξειδικευμένους επαγγελματίες και παροτρύνει την κυβέρνηση να εμπλακεί σε δημόσια συζήτηση για το θέμα.
Από την πλευρά της η Sun επικρίνει τις προτάσεις της Ε.Ε για το σχέδιο σε περίπτωση μη συμφωνίας για το Brexit καθώς τις θεωρεί “μπαράζ τιμωρητικών μέτρων” και απειλών εναντίον των Βρετανών τουριστών, των Βρετανών που ζουν στην Ε.Ε και των επιχειρήσεων. “Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί” αναφέρει η εφημερίδα καταλήγοντας ότι τελικά θα πρέπει να προετοιμαστεί η χώρα για έξοδο από την Ε.Ε στις 29 Μαρτίου χωρίς συμφωνία.
Οι Financial Times αναφέρουν ότι οι προτάσεις επιδιώκουν να αποφευχθούν οι χειρότερες συνέπειες μιας άτακτης ‘εξόδου” από την Ε.Ε. Σημειώνει ωστόσο παράλληλα ότι “τελικά οι προτάσεις καταλήγουν να μην προσφέρουν τα ανταλλάγματα που οι υπέρμαχοι του Brexit θεωρούν απαραίτητα”.
Αναφορικά με το Brexit, οι Βρυξέλλες ανακοίνωσαν χθες 14 έκτακτα όσο και προσωρινά μέτρα σε τομείς όπως, ο χρηματοπιστωτικός, οι μεταφορές, τα τελωνεία, τα εμπορεύματα, ο τουρισμός και το κλίμα. Πρόκειται για μέτρα που είναι απολύτως αναγκαίας σε περίπτωση εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς συμφωνία στις 29 Μαρτίου 2019, αναφέρει η DW. Τα μέτρα έχουν στόχο την αποφυγή μεγάλων κραδασμών ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν ζωτικοί τομείς όπως η ασφάλεια των πτήσεων και των μεταφορών, οι χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, τα τελωνεία και η διακίνηση αγαθών. Όπως επισήμαναν ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις και ο επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί με τα μέτρα αυτά που λήφθηκαν κατόπιν εντολής των Ευρωπαίων ηγετών, επιχειρείται να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο αρνητικός αντίκτυπος ενός σκληρού Brexit.

Για χάκινγκ – Ε.Ε:

Κινέζοι χάκερ που χρησιμοποίησαν ερήμην του ως πύλη εισόδου το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών κατάφεραν να έχουν για τουλάχιστον τρία χρόνια πρόσβαση στο δίκτυο διπλωματικών επικοινωνιών της ΕΕ, αποκτώντας τηλεγραφήματα στα οποία αντανακλάται, μεταξύ άλλων, η ανησυχία των Ευρωπαίων για την κυβέρνηση Τραμπ, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη διαχείριση χωρών όπως η Ρωσία και η Κίνα και ο φόβος που τους εμπνέει το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησης του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, αναφέρει το Politico.
Πρόκειται για αποκάλυψη των New York Times που φέρνει αναμφισβήτητα σε δύσκολη θέση την ΕΕ η οποία όμως δεν εξήγησε άμεσα το τι συνέβη και τελικά χάκερς κατόρθωσαν να αποκτήσουν όχι μόνο πρόσβαση στο σύστημα διπλωματικών επικοινωνιών αλλά και σε ευαίσθητα δεδομένα. “Φυσικά λαμβάνουμε υπόψιν μας σοβαρά το όλο ζήτημα αλλά είναι αδυνατον την ίδια ώρα να σχολιάσουμε τις διαρροές” είπε ο Ντομπρόφσκις σε συνέντευξη Τύπου. “Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι κανένας θεσμός ή χώρα δεν είναι άνοσος έναντι τέτοιων επιθέσεων. Ολα τα συστήματα επικοινωνίας είναι ευάλωτα γι’ αυτό συνεχώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις αναβαθμίζοντας τα συστήματα επικοινωνιών ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απειλές”
Από τα τηλεγραφήματα πάντως φαίνεται ότι ευρωπαίοι διπλωμάτες είχαν χαρακτηρίσει τη σύνοδο κορυφής Τραμπ – Πούτιν στο Ελσίνκι, τον περασμένο Ιούλιο, “επιτυχημένη για τον Πούτιν” καθώς επίσης και ότι ο Σι Ζινπίνγκ, ο πρόεδρος της Κίνας, είχε πει σε ευρωπαίους αξιωματούχους, στη διάρκεια της 20ής συνόδου ΕΕ – Κίνας που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο τον Ιούλιο, ότι η χώρα του “δεν θα υποκύψει στον εκφοβισμό” των ΗΠΑ, “ακόμα και αν ένας εμπορικός πόλεμος είναι επιβλαβής για όλους” ενώ συνέκρινε το “μπούλινγκ” του Ντόναλντ Τραμπ με “έναν αγώνα μποξ χωρίς κανόνες”. Ενα ακόμα τηλεγράφημα αποκαλύπτει την ανησυχία της ΕΕ για την Κριμαία μετά την προσάρτησή της από τη Ρωσία.
“Επειτα από δέκα και πλέον χρόνια εμπειρίας και τεχνικών αναλύσεων στη μάχη εναντίον των κινεζικών κυβερνοεπιθέσεων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η επιχείρηση αυτή συνδέεται με την κινεζική κυβέρνηση” τόνισε Ορεν Φάλκοβιτς, διευθυνων σύμβουλος της Area 1 μιλώντας στο Politico, ενώ την ίδια άποψη προσυπέγραψε ένας άλλος ερευνητής της εταιρείας, ο Μπλέικ Νταρτς. Αμφότεροι συνδέουν μάλιστα την επιχείρηση με τη Δύναμη Στρατηγικής Υποστήριξης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας.

Για σκάνδαλο -Spiegel:

Ένα σοβαρότατο δημοσιογραφικό σκάνδαλο έφερε στο φως το περιοδικό Spiegel. Αξιοσημείωτο είναι ότι η υπόθεση αφορά ρεπορτάζ με ψευδείς αναφορές, ανακριβή και ανύπαρκτα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο ίδιο το έγκριτο γερμανικό περιοδικό από τον διακεκριμένο δημοσιογράφο του Spiegel Κλάας Ρελότσιους. Το γερμανικό περιοδικό επιχειρεί με σειρά δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα του να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. «Ένας ρεπόρτερ του Spiegel διαστρέβλωσε σε μεγάλο βαθμό δικά του άρθρα. Με τη βοήθεια εσωτερικών υποδείξεων και ερευνών επιβεβαιώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι υποψίες κατά του Κλάα Ρελότσιους, ο οποίος ομολόγησε στο μεταξύ τις ψευδείς αναφορές και αποχώρησε από τον δημοσιογραφικό οργανισμό». Σύμφωνα με το Spiegel, μοιραίο και καθοριστικό για την αποκάλυψη της ανεύθυνης δημοσιογραφικής δουλειάς του Κλάας Ρελότιους ήταν ένα ρεπορτάζ για μία πολιτοφυλακή στην Αριζόνα που περιπολεί με δική της πρωτοβουλία κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό. Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, η υπεύθυνη για θέματα επικοινωνίας για λογαριασμό της εν λόγω πολιτοφυλακής διατυπώνει μέσω μέιλ προς τον Κλάας Ρελότσιους την απορία για το «πώς μπόρεσε να γράψει άρθρο για την πολιτοφυλακή της χωρίς να έχει περάσει από εκεί ούτε καν για μια συνέντευξη. Και (σ.σ. επισήμανε) ότι της φαίνεται πολύ περίεργο ένας δημοσιογράφος να γράφει ρεπορτάζ χωρίς να συλλέγει στοιχεία επί τόπου». Το Spiegel επισημαίνει ότι με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι που οδήγησε τελικά στην αποκάλυψη των μεθόδων που χρησιμοποιούσε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. «Ήταν αυτό το ένα ψευδές άρθρο παραπάνω, επειδή αυτή τη φορά είχε και συνεργαζόμενο συντάκτη, ο οποίος δεν συμμετείχε στις ‘ανοησίες’ του, σήμανε συναγερμό και σύντομα συγκέντρωσε στοιχεία ενάντια στις μυθοπλασίες (σ.σ. του Ρελότσιους). Αυτός ο συνεργαζόμενος συντάκτης είναι ο Χουάν Μορένο, ο οποίος από το 2007 ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο ως ρεπόρτερ για λογαριασμό του Spiegel».Κατά την ομολογία του την προηγούμενη Πέμπτη ο Ρελότσιους είπε επί λέξει: ‘Ζητούμενο δεν ήταν (σ.σ. να καταφέρω) το επόμενο σπουδαίο πράγμα. Επρόκειτο για τον φόβο της αποτυχίας. Η πίεση ότι δεν επιτρέπεται να αποτύχω γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη όσο πιο επιτυχημένος γινόμουν’». Τα ρεπορτάζ του Κλάας Ρελότσιους «τον έκαναν έναν από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους των τελευταίων ετών», αναφέρει το Spiegel, διευκρινίζοντας ότι ο σκανδαλώδης δημοσιογράφος κέρδισε μεταξύ άλλων τέσσερα Γερμανικά Βραβεία Ρεπόρτερ, αλλά και κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις. Το Spiegel τονίζει τη σημασία της απαρέγκλιτης τήρησης των αξιών της δημοσιογραφίας. «Γι’ αυτό η υπόθεση Ρελότσιους σημαδεύει ένα ναδίρ στην 70χρονη ιστορία του Spiegel. Οι στόχοι που το ίδιο είχε θέσει δεν επετεύχθησαν, κινήθηκε πολύ χαμηλότερα από τις δικές του αξιώσεις, παραβίασε παραδοσιακές αξίες. Το πόσο συχνά ακριβώς και με ποιους τρόπους, θα πρέπει ακόμη να διερευνηθεί», επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό, προναγγέλοντας ενδελεχή έρευνα με συμμετοχή και εξωτερικών ερευνητών προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ ζήτησε παράλληλα συγγνώμη από όσους πιθανόν θίχτηκαν από τα ψευδή ρεπορτάζ, αλλά και από τους αναγνώστες του.

Αλεξάνδρα Βουδούρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα