back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Πασκουάλ από τον ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση της ομάδας.

Στην προπόνηση πριν από τον… τελικό με την Αρμάνι Μιλάνο ο Πασκουάλ απουσίαζε και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Γιώργος Βόβορας, δήλωσε πως του ζητήθηκε από τη διοίκηση να ετοιμάσει εκείνος το ματς με τους Ιταλούς μαζί με τους συνεργάτες του και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Μιλώντας από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Βόβορας δήλωσε: «Καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν τελικό. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλυτερο εαυτό μας.

Αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε την ομάδα. Εμείς είχαμε ετοιμάσει την ομάδα από πριν. Είμαστε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά για κανέναν. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και πρέπει να κερδίσουμε.

Σίγουρα έχουμε περάσει πολλά μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα σοκ, αλλά δεν χωρούν συναισθήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε το αύριο, έχουμε τελικό μπροστά μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα