back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ορίζεται τακτική δικάσιμος για την υπόθεση του ΚΥΑΔΑ

Διαβάστε επίσης

Το δρόμο της τακτικής Δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος ης διευθύντριας της υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Κατά την σημερινή αυτόφωρη διαδικασία, το δικαστήριο αποφάσισε να οριστεί δικάσιμος, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων ζήτησε την εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα.

Σημειώνεται ότι, την μήνυση κατέθεσε χθες πολίτης, ισχυριζόμενος ότι τα περισσότερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ο δήμος τα μοιράζει σε ηλικιωμένους και αλλοδαπούς.

Αστυνομικοί από το Α.Τ. Ομόνοιας οδήγησαν στο αυτόφωρο τη διευθύντρια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη μηνυτήρια αναφορά ο κ. Καμίνης, ο οποίος μετά τη νομική παρέμβαση του σταμάτησε την αυτόφωρη διαδικασία.

Για τεράστια υπερβολή έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Παπαγιαννάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και στην Ελεωνόρα Ορφανίδου. «Ο συγκεκριμένος κάνει πολύ μεγάλο λάθος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, συμβούλευσε την διευθύντρια του ΚΥΑΔΑ να προστεύσει τον εαυτό της και να καταθέσει και η ίδια μήνυση.

Ο κ. Παπαγιαννάκης επανέλαβε ότι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα σίτισης έχει παρουσιαστεί πολλές φορές και η διανομή τροφίμων γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

«Υπάρχει ένας θυμός στην κοινωνία, που καλλιεργείται από διάφορους. Οι αλλοδαποί γι αυτούς είναι ο ιδανικός εχθρός. Οι ηλικιωμένοι, αποτελούν τον τελευταίο καιρό εύκολο στόχο», κατέληξε ο κ. Παπαγιαννάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα