back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το προσφυγικό

Διαβάστε επίσης

Υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, το απόγευμα της Παρασκευής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής με τις επείγουσες διατάξεις για το προσφυγικό.

Νωρίτερα ο υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ανακοίνωσε ότι έως το τέλος του χρόνου θα κατατεθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα 5 νησιά που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση, τη Λέρο, την Λέσβο, την Κω, τη Σάμο και τη Χίο.

Μετά τις χθεσινές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για πληθώρα υπουργικών τροπολογιών με φωτογραφικές ρυθμίσεις, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εγκάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ αυτών που έχουν χαρακτήρα επείγοντος και όσων δεν έχουν.

Εξαπέλυσε μάλιστα βολές στον πρόεδρο της βουλής υποστηρίζοντας ότι δεν έχει προστατεύσει το κοινοβούλιο, υπαινισσόμενος ότι μεροληπτεί σε βάρος της ΝΔ.

Με στενοχωρεί η στοχοποίηση του προέδρου της Βουλής, απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κάνοντας λόγο για ατόπημα του κ. Βαρβιτσιώτη.

Έντονα επικριτικός εμφανίσθηκε και ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος έψεξε την κυβέρνηση γιατί νομιμοποιεί εκ των υστέρων, δαπάνες υπουργείων.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα