back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’ Οδόν» στην Κυψέλη

Διαβάστε επίσης

Ένα Φεστιβάλ παραδοσιακών τροφίμων, με παράλληλες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην καρδιά της πόλης.

Ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, μικρών παραγωγών, καθημερινά events όπως γευσιγνωσία προϊόντων, σεμινάρια, διαλέξεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, θα απολαύσουν οι Αθηναίοι για πέντε ημέρες στο φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος», που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κανάρη στην Κυψέλη από 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2018.

Η γιορτή

Το Φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’ Οδόν, Ελλάδα-Μεσόγειος» αποτελεί μια μεγάλη γιορτή που φιλοδοξεί να προβάλλει το ελληνικό διατροφικό προϊόν εντάσσοντας το στο πλαίσιο της Μεσογειακής γαστρονομικής φιλοσοφίας. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία για 5 ημέρες να γνωρίσει να γευτεί και αν επιθυμεί να αγοράσει τοπικά προϊόντα από ολόκληρη τη χώρα και να γνωρίσει παραδοσιακές γεύσεις περιοχών. Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την είσοδο να είναι ελεύθερη σε όλες τις σχεδιαζόμενες δράσεις οι Αθηναίοι θα έρθουν πιο κοντά σε αυτό που χαρακτηρίζεται γαστρονομική πολιτιστική ταυτότητα.

Γεύσεις Καθοδόν

Το ελληνικό προϊόν είναι ο leader στη Μεσόγειο

«Οι προηγούμενες διοργανώσεις μας ήταν οι εκθέσεις «Ελλήνων Γεύσεις» αλλά αποφασίσαμε να μην κάνουμε μια απλή εκθεσιακή παράθεση προϊόντων και να προχωρήσουμε σε μια πολύ-επίπεδη εκδήλωση με δράσεις, όπως η γευσιγνωσία προϊόντων και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Να έρθουμε πιο κοντά στον καταναλωτή υλοποιώντας το φεστιβάλ στη γειτονιά του», λέει στον Αθήνα 9.84, ο συντονιστής της διοργάνωσης Χρόνης Ινιωτάκης. «Οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοικτές. Υπολογίζουμε να έχουμε περίπου 50 εκθέτες».

«Στόχοι του φεστιβάλ είναι η στήριξη των μικρών παραγωγών και η προβολή του ελληνικού διατροφικού  προϊόντος με την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού. Επίσης επιδίωξή μας είναι να προταθούν στο Αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, μικρών παραγωγών, σε προσιτές τιμές την περίοδο των Χριστουγέννων, αναβαθμίζοντας παράλληλα μέσα από ένα γαστρονομικό φεστιβάλ την ποιότητα ζωής σε γειτονιές της Αθήνας. Το ελληνικό προϊόν είναι ο leader στη Μεσόγειο και ιστορικά και ουσιαστικά» επισημαίνει ο κ. Ινιωτάκης.

Info

19 – 23 Δεκεμβρίου 2018
Τετάρτη – Κυριακή | 09.00 – 21.00

Περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 6978| 152603
E – mail: [email protected]

Αιτήσεις – Συμμετοχές | Περίπτερα:
M: 6978| 152603
E – mail: [email protected]

Είσοδος ελεύθερη

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα