back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αρνητική και η ΕΡΤ στο ενδεχόμενο εμβόλιμης αγωνιστικής

Διαβάστε επίσης

Κοινή άποψη με τη NOVA όσον αφορά τον ορισμό της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει η ΕΡΤ, που διαφωνεί στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν εμβόλιμα τα παιχνίδια της.

Η συνδρομητική τηλεόραση έχει προτείνει ως εναλλακτικές ημερομηνίες, τα τριήμερα 5-7 Ιανουαρίου ή 12-14/1, όμως την απόφαση θα πάρει η Λίγκα στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (28/12).

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η Nova, υπογραμμίζει πως η Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ όπως διεξαχθεί στο επόμενο διαθέσιμο σαββατοκύριακο, χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ.

Η Nova ζήτησε από το Δ.Σ. της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική. Σύμφωνα με την πρόταση της και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν τη στάση τους στις 4 Ιανουαρίου 2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα