back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο γεύμα του ΚΥΑΔΑ στο Ρουφ

Διαβάστε επίσης

Γιορτινό τραπέζι αλληλεγγύης για 1.200 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας έστρωσε και φέτος -ανήμερα των Χριστουγέννων- το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69).

Ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται στο χώρο από τις 12:30 και στα τραπέζια είχαν τοποθετηθεί οι μερίδες φαγητού για το γεύμα της αγάπης.

Στο χώρο παρέμειναν μέχρι τις 2 περίπου το μεσημέρι και αφού αντάλλαξαν ευχές, έχοντας ολοκληρώσει το γεύμα τους, αποχώρησαν.

Γεύμα αγάπης δήμου Αθηναίων - Χριστούγεννα 2018

Τις ευχές της εξέφρασε μέσω του Αθήνα 9.84 η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων Ελένη Κατσούλη.

«Σήμερα βρισκόμαστε στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ μαζί με τους ανθρώπους που συτίζουμε στον ΚΥΑΔΑ για να ανταλλάξουμε ευχές και χαμόγελα και να περάσουμε όλοι μαζί σε μια φιλική και σπιτική ατμόσφαιρα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «το σημερινό γεύμα αλληλεγγύης ήταν μια προσφορά της Lidl Hellas» την οποία και ευχαρίστησε όπως και όλους τους δωρητές που ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του δήμου. Η κ. Κατσούλη ανέφερε ότι «ακόμη 1200 γεύματα μοιράστηκαν την παραμονή Χριστουγέννων στην αυλή του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, που ήταν μια προσφορά της ΜΕΓΑ Α.Ε».

Βίκτωρ Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα