back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διέκοψε τις επαφές για Σολδάνο ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο εξαιτίας των…παιχνιδιών του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε στις συζητήσεις για την μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν ότι δεν θα συνεχίσουν άλλο τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Ουνιόν Σάντα Φε και τα ρίχνουν στον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος προβάλει τις τελευταίες ώρες υψηλότερες απαιτήσεις.

Η συμφωνία με την Ουνιόν είχε ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης, όταν ξαφνικά η διοίκηση και ο πρόεδρος της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, ξεκίνησαν να κάνουν «παιχνίδια», εγείροντας νέες απαιτήσεις και ποσά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός έκανε υπομονή, επανέλαβε τα νούμερα που είχαν συμφωνηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη περίμενε απλώς την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων, για να τελειώσει η μεταγραφή. Αυτό όμως δεν έγινε έως το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να αντιδράσουν και μάλιστα δυναμικά.

Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως δεν θα ασχοληθούμε άλλο με την περίπτωσή του και μένει να φανεί αν όντως τελείωσε η υπόθεση του Σολδάνο, ενός παίκτη που τον ήθελαν οι Μαρτίνς, Καρεμπέ και Μοντέστο ή είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Για να αναθερμανθεί το θέμα Σολδάνο, θα πρέπει να γίνει μία κίνηση από την πλευρά της Ουνιόν προς τον Ολυμπιακό. Πλεόν στον Ολυμπιακό στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα