back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

GlassHouseProject – Weplayyourwish: Το πιο πρωτότυπο jukebox στο Σύνταγμα για καλό σκοπό

Διαβάστε επίσης

Tο τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου, ένα εντυπωσιακό και πολύ πρωτότυπο jukebox φτιαγμένο από… γυαλί θα μας ταξιδέψει και θα οδηγήσει τη γιορτινή μας διάθεση στα ύψη! Πέντε ραδιοφωνικοί σταθμοί κι εννιά djs, ανάμεσά τους ο Ολλανδός Joe Stone και η Xenia Ghali, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Ο δήμος Αθηναίων και η Πρεσβεία της Ολλανδίας συμπράττουν και μας καλούν για δεύτερη χρονιά να συναντήσουμε το GlassHouseProject “Weplayyourwish” στην πλατεία Συντάγματος!

Πρόκειται για ένα ολλανδικό concept που κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις την περίοδο των Χριστουγέννων στήνεται το γυάλινο σπίτι μέσα στο οποίο γνωστοί DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί παίζουν μουσική αφιλοκερδώς και ξεσηκώνουν το κοινό. Το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για τα φετινά «Χριστούγεννα στην Αθήνα» είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν πριν την υποδοχή του νέου έτους, η οποία και αυτή τη χρονιά θα γίνει στο Θησείο.

Κάτω από το φωτεινό και αγαπημένο δέντρο που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας θα βρίσκεται το GlassHouse, ένα πρωτότυπο jukeboxμε μια ιδιαίτερα εορταστική λίστα που δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να χορέψει, αφού δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς να ακούσει τους δικούς του αγαπημένους ήχους!

Τον παλμό των γεμάτων ζωντάνια Χριστουγέννων θα δίνουν γνωστοί παραγωγοί ραδιοφωνικών σταθμών που ακούμε όλοι καθημερινά: EnLefko 87.7, AthensVoiceRadio 102.5, Pepper 96.6, Kosmos 93.6, KissFm 92.9. Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εδώ καθώς το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί με μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση, αυτή τουφετινού specialguest από την ΟλλανδίαJoeStone, ενώ την Κυριακή θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε ξανά την ιδιαίτερα ταλαντούχα XeniaGhali.

Τα φετινά Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι για λίγο –ή και περισσότερο! – …άγγελοι και, στηρίζοντας το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, συγκεντρώνουμε στην πλατεία Συντάγματος είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, υγρά μαντηλάκια για τα χέρια, σαμπουάν κ.ά.) και ό,τι σχετίζεται με παιδιά όπως, βρεφικό γάλα, κρέμες κ.ά. Φυσικά, δεν ξεχνάμε τα πάντα χρήσιμα τρόφιμα μακράς διάρκειας (φρυγανιές, μπισκότα, ρύζι, χυμούς, όσπρια, τσάι κ.α.).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα