back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σούπερ Γιάννης εναντίον των Νικς

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς πλησίασε το triple-double και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 112-96 επί των Νικς, σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους με 9/16 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 10/14 βολές, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κρις Μίντλετον με 25 πόντους, με τον Μπρουκ Λόπεζ να προσθέτει 17 πόντους και τον Μάλκολμ Μπρόγκντον 15 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Ντι Τζέι Γουίλσον με 10 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Για τους Νικς, ο Λιουκ Κορνέτ είχε 23 πόντους με 7/11 τρίποντα, ο Νόα Βονλέ 15 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Εμάνουελ Μουντιαϊ 13 πόντους και 6 ασίστ.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ένες Καντέρ είχαν μία έντονη διαφωνία στον αγώνα των Μπακς με τους Νικς και το αποτέλεσμα ήταν η αποβολή του δεύτερου, ο οποίος πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

Ήταν η τέταρτη περίοδος του αγώνα, όταν ο Γιάννης σε μία προσπάθειά του δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα από τον Τούρκο σέντερ, το οποίο δεν χρεώθηκε φάουλ. Αποτέλεσμα ήταν να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές λίγο έντονα. Αυτό όμως δεν άρεσε στον Καντέρ, ο οποίος άρχισε να του λέει διάφορα πράγματα, με τον Γιάννη να απαντάει και τον Τούρκο σέντερ να αποφασίζει να κολλήσει το πρόσωπό του στο πρόσωπο του σταρ των Μπακς!

Αποτέλεσμα ήταν να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους και τελικά και οι διαιτητές, με τους τελευταίους να αποφασίζουν να αποβάλλουν τον Καντέρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα