back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία στο υπ.Υγείας από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων

Διαβάστε επίσης

Άκαρπη απέβη συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Σύμφωνα με τα μέλη της ΣΕΑΝ, ο κ. Πολάκης αρνήθηκε να δεσμευτεί όσον αφορά την ανανέωση τεσσάρων συμβάσεων εργαζομένων και γονιών παιδιών με αναπηρία (γυναίκες που εργάζονται ως τραπεζοκόμοι) στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, των οποίων η σύμβαση λήγει σήμερα.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων, που το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, προανήγγειλαν νέες δυναμικές κινητοποιήσεις από το νέο έτος τονίζοντας ότι οι ημερομηνίες θα προσδιοριστούν σε συνεδρίαση του συμβουλίου της επιτροπής τους και αποχώρησαν από το υπουργείο Υγείας.

Με ανακοινώσεις της η Σ.Ε.Α.ΑΝ έχει εκφράσει την υποστήριξή της στις κινητοποίησεις για τις απολύσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και σημειώνει ενδεικτικά:

“Επειδή δεν είναι πολυτέλεια και αναχρονισμός για τον εργαζόμενο να έχει σταθερή δουλεία, και το νοσοκομείο της Τρίπολης είναι ένα νοσοκομείο με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού απαιτούμε ν’ ανανεωθεί η σύμβαση και στις 4 εργαζόμενες στην προοπτική της πλήρους απασχόλησης και της μονιμοποίησής τους, γιατί είναι δικαίωμά τους και δικαίωμά μας οι εργαζόμενοι να δουλεύουμε με δικαιώματα και να μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας. Αυτό μας το δίκαιο αίτημα δεν εμπλέκεται σε τίποτα με τη διαδικασία πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ την οποία έχει ξεκινήσει η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και η οποία θα προχωρήσει κανονικά”

 

K.Κορέλλης- Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα