back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Με πυροτεχνήματα, πάρτυ, μουσικές και συναυλίες θα υποδεχτούν οι Αθηναίοι το 2019. Το εορταστικό κλίμα είναι στα ύψη, με δύο κεντρικά σημεία συναντήσης των Αθηναίων: το Θησείο όπου ο Δήμαρχος Αθηναίων θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά και το Κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός πρωτότυπου αγώνα δρόμου.

Αλλαγή του χρόνου στο Θησείο

 

Με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης, αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα φωτίσει τον ουρανό και τις καρδιές μας. Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, θα μας μαγέψει με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο οικοδεσπότης της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Τα τελευταία λεπτά του 2018, θα μας συνοδεύσει με τη φωνή της, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και σε μία ιδέα της Φρόσως Λύτρα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη σε ένα ξεχωριστό δρώμενο.

 

Το 2019 θα υποδεχθούν με ήχους και τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Αλλαγή του χρόνου στο ΚΠΙΣΝ

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος, όπως και πέρυσι, χιλιάδες επισκέπτες για την αλλαγή του χρόνου και προτείνει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Οι εκδηλώσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινούν με τη ζωντανή μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου και συνεχίζουν με μια μοναδική εμφάνιση του Ιταλού τραγουδιστή Mario Biondi στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Αμέσως μετά, η δράση μεταφέρεται στην Αγορά με πολλή μουσική, πατινάζ και ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Στα πρώτα λεπτά του νέου έτους θα δοθεί το σήμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το καθιερωμένο πλέον «SNF RUN: 2019 First Run» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ενώ, παράλληλα, ένα μεγάλο πάρτι θα ξεκινήσει με τον Huey Morgan των Fun Lovin’ Criminals σε ένα DJ set.

NYE XXL2 Party: Boogie Nights στο Ρομάντσο

 

Το καλύτερο και μεγαλύτερο (XXL) πάρτι της παραμονής, γίνεται στο Ρομάντσο. Είσαι νέος, ωραίος, με φυσικά προσόντα και άφθονη λίμπιντο να διαθέσεις; Παραμονή πρωτοχρονιάς το studio του Ρομάντσο κάνει auditions της νέας ταινίας ενηλίκων της Pantheon Productions.

Κάπου μεταξύ του 2018 και του 2019, σαν μια παρεμβολή, επιστρέφουμε στη χρυσή εποχή των late 70’s, όπου η βιομηχανία του πορνό σημαίνει κάτι. Η ντίσκο είναι in vogue, το σεξ είναι ασφαλές και το πάρτι δε σταματάει ποτέ. Σε ένα κόσμο που η χλιδή και η παρακμή είναι συνώνυμα, το glam βρίσκεται στις σκιές και όχι στο spotlight, κι όμως περιέχει τα ίδια συστατικά: Φήμη, φθόνο, απληστία, ταλέντο, sex και χρήματα.

2 stages, 6 DJs, open bar και χορός μέχρι το πρωί.

Ώρα προσέλευσης: 23.59

Open Bar: 25€

ΝΥΕ Party 2019 στο City Link

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το City Link έχει ετοιμάσει την πιο λαμπερή Πρωτοχρονιά του downtown, διοργανώνοντας το διάσημο black tie event του με εορταστική ατμόσφαιρα και λάμψη, φαγητό και μουσική.

H στοά Σπυρομήλιου μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο party venue με οθόνες led, laser, ρομποτικές κεφαλές, ήχο υψηλής ποιότητας, βελούδινες κουρτίνες και stage, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να δειπνήσουν από τις 21.30 και να συνεχίσουν έπειτα τη διασκέδασή τους με τα tunes των PRIMER (Kid Angelo, Devv, Bando, Korilla).

Προσοχή: Το dress code απαιτεί black tie ή επίσημο ένδυμα και οι κρατήσεις στο 6972207511 κρίνονται απαραίτητες.

Τιμή εισόδου με ποτό και συνοδευτικά: 25 ευρώ / άτομο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα