back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ειδικά δρομολόγια στα ΜΜΜ μέχρι την Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Διαβάστε επίσης

Έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ, ενώ από αύριο Πέμπτη θα επανέλθει το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.

Τράπεζες

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι τράπεζες σε όλη τη χώρα.

Εφορίες

Δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, ούτε και εσωτερικές μηχανογραφικές εργασίες, που αφορούν στη βεβαίωση, στην είσπραξη, στη διαγραφή και στην επιστροφή φόρων, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Οι πολίτες μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα εργασιών των Δ.Ο.Υ. μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας, δηλαδή της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019.

Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες συναλλαγές των ενδιαφερομένων με τις Δ.Ο.Υ. θα πραγματοποιούνται κανονικά, κατά τις ώρες εισόδου του κοινού.

Ειδικά δρομολόγια στα ΜΜΜ μέχρι την Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων ΟΑΣΑ, κατά τις ημέρες αργίας 1 και 6 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό)
Έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ.

Μετρό (γραμμές 2 και 3)
Ειδικά δρομολόγια ισχύουν έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στο Μετρό (γραμμές 2 & 3).

Τραμ
Έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του Τραμ. Υπενθυμίζεται πως επ’ αόριστον δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Σύνταγμα – Κασομούλη.

Αντώνης Μακρής ΣΕΛΠΕ: O τζίρος δεν ήταν ίδιος με πέρσι

“Η περίοδος των εορτών συγκρίνεται με την περσινή περίοδο εορτών που ήταν μια πάρα πολύ καλή περίοδος εορτών. Φέτος είχαμε ευνοικά στοιχεία αλλά τα επιδόματα που δόθηκαν δεν ήταν σε ύψος αντίστοιχα με τα περσινά και αυτό το λέω γιατί τα επιδόματα πέρυσι πήγαν στον κλάδο των τροφίμων και στην υπόλοιπη αγορά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ένα κομμάτι αυτών έλλειψε άρα ο τζίρος της αγοράς δεν ήταν ο ίδιος με πέρσι” λέει στον “Αθήνα 9.84” ο κ.Αντώνης Μακρής πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ)

“Η εκτίμηση μας- γιατί πλήρη στοιχεία δεν έχουμε τώρα- είναι -5% η περίοδος των εορτών και το κλείσιμο της χρονιάς θεωρούμε ότι θα είναι σε μια δυναμική ισορροπία ανάλογα με τον κλάδο που ισορροπεί η κάθε εταιρεία απο μείον κάτι λίγο συν κάτι λίγο. Άρα σε μια σχετικά δυναμική ισορροπία με τα περσινά” ανέφερε ο κ.Μακρής χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Νεκτάριο Νώτη.
“Το εμπόριο χτίζει περίπου το 70% του ΑΕΠ. Η πολιτεία έχει βγάλει κάποιους νόμους που πρέπει να τους στηρίξει. Έκαναν τις 26η του μηνός αργία ενώ δεν ήταν. Η δεύτερη ημέρα του μηνός δεν είναι αργία. Ά ρα η πολιτεία πρέπει και οφείλει να προστατεύει τους νόμους που έχει ψηφίσει δεν μπορεί ο καθένας από ιδεολογική αντίθεση να πηγαίνει και να κλείνει τα μαγαζιά. Θα παρακαλέσω την πολιτεία να προστατεύσει τα μαγαζιά που θέλουν να δουλέψουν”

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα