back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπακς-Πίστονς 121-98-Ασταμάτητα τα «ελάφια» στο ΝΒΑ

Διαβάστε επίσης

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπήκαν στο 2019 με νίκη 121-98 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς, με τον Έλληνα διεθνή να αγγίζει το triple double.

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους πορεία, οι Μπακς είχαν το Γιάννη σε ακόμη μία καλή βραδιά, πλησιάζοντας ένα ακόμη triple double τελειώνοντας τον αγώνα με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο ΝΒΑ πήραν από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στους Πίστονς, με το +16 του ημιχρόνου να αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης. Η διαφορά αυτή έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, να ξεκουράσει τον Έλληνα σούπερ σταρ στην τελευταία περίοδο. Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις 26 λεπτά, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμη μία νίκη, την 26η για φέτος.

Άξιοι συμπαραστάτες του «Greek Freak» ήταν για ακόμη μία φορά ο Κρις Μίντλετον με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Μπρουκ Λόπεζ με 25 πόντους, έχοντας 7/12 τρίποντα. Για την ομάδα του Ντιτρόιτ, ο Μπλέικ Γκρίφιν πάλευε μόνος και τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Ντράμοντ βρέθηκε σε κακή βραδιά και περιορίστηκε στους 15 πόντους κατεβάζοντας μονάχα 7 ριμπάουντ.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Τα στατιστικά του ματς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα