back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση στην ΕΠΟ για την επανέναρξη της Σουπερλίγκας

Διαβάστε επίσης

Tην Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου.

Συνάντηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική, με δεδομένο ότι για πρώτη φορά τόσα οργανωμένα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι διαιτητές, ΕΠΟ, Super League, ΚΕΔ, Πολιτεία, Αστυνομία, FIFA – UEFA.

Αιτία ασφαλώς για να προγραμματιστεί η συνάντηση υπήρξε ο προ ημερών ξυλοδαρμός του ρέφερι Θανάση Τζήλου στη Λάρισα, που υποχρέωσε τους συναδέλφους του να πάρουν την απόφαση για επ’ αόριστον αποχή από τους αγώνες της Super League. Το πότε θα έχουμε σέντρα εκ νέου, σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από τη συζήτηση της 4ης Ιανουαρίου.

Τους διαιτητές στη συνάντηση θα εκπροσωπήσουν οι Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης. Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το παρών θα δώσει ο πρόεδρός της Ευάγγελος Γραμμένος, ενώ τη FIFA και την UEFA θα εκπροσωπήσει ο Τσέχος υπερσύμβουλος της ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ.

Εκείνο που πρωτίστως ενδιαφέρει τους Έλληνες διαιτητές, ιδίως μετά την επίθεση στον συνάδελφό τους, είναι το ζήτημα της ασφάλειας. Θα κατατεθούν ερωτήσεις και θα ζητηθούν λύσεις για το πώς θα προστατεύονται, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον περιστατικά ανάλογα με αυτό του Τζήλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα