back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο θερμαινόμενοι χώροι για την προστασία των αστέγων από τον δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Ζεστό καταφύγιο βρήκαν 90 συνάνθρωποί μας στους θερμαινόμενους χώρους του Δήμου Αθηναίων χθές το βράδυ. Για την αντιμετώπιση του κύματος ψύχους ο Δήμος Αθηναίων έχει λάβει έκτακτα μέτρα και ο μηχανισμός του έχει τεθεί σε ετοιμότητα.

Δύο ειδικά διαμορφωμένοι θερμαινόμενοι χώροι είναι διαθέσιμοι, ο ένας επί της οδού Σοφοκλέους 66 και ο δεύτερος στη Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων, Πανόρμου 17 και Βαθέος, πολύ κοντά στη στάση Αμπελόκηποι του ΜΕΤΡΟ.

Λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας, στον θερμαινόμενο χώρο της οδού Σοφοκλέους 66, φιλοξενήθηκαν χθές 70 συμπολίτες μας, ενώ 50 διανυκτέρευσαν το βράδυ της Τετάρτης.

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, πραγματοποιώντας επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας.

Οι χώροι θα μείνουν ανοιχτοί για όσο διαρκέσει το ψύχος

Συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας.

Για τη συνδρομή και αναφορές πολιτών για έκτακτα περιστατικά θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 5246515 – 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα