back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ευρωπαϊκή μάχη «αιωνίων» στο ΣΕΦ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, στο τρίτο τους ραντεβού τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 21:00-Novasports στην τρίτη φετινή τους συνάντηση και πρώτο στην έδρα των ερυθρόλευκων. Με τους Πειραιώτες στο 9-6 και τους πράσινους στο 7-8, πριν το τζάμπολ του αγώνα, δεν θα μονομαχήσουν μόνο για το γόητρο, αλλά και για τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Στον Ολυμπιακό η συμμετοχή του Γιάνις Τίμα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα απουσιάσει ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στη 12αδα, παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο τραυματίας Κιθ Λάνγκφορντ όπως όλα δείχνουν δεν αγωνιστεί στο ΣΕΦ.

Η επιστροφή του Παπαπέτρου στο ΣΕΦ

Ένα από τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον απόψε το βράδυ είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ που αποφάσισε το καλοκαίρι να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, προκαλώντας πολλές έντονες αντιδράσεις και την οργή του «ερυθρόλευκου» κόσμου, απόψε επιστρέφει στο ΣΕΦ. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η υποδοχή από τον κόσμο αλλά και η αντίδραση του ίδιου σε αυτή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Σλοβένος Μίλαν Νέντοβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα