back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Λίβερπουλ αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας

Διαβάστε επίσης

Η Λίβερπουλ έχασε με 2-1 από την Γουλβς και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας σε μια από την μεγάλες εκπλήξεις του θεσμού.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε μόλις στο 6′ λεπτό τον Λόβρεν με τραυματισμό και με δεδομένο ότι είχε ήδη αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό σχήμα, είδε την Γουλβς να είναι πιο κινητική. Στο 38′ όμως βρέθηκε να χάνει όταν ο Μίλνερ έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο και ο Ραούλ Χιμένες πήρε όλα τα μέτρα και με δυνατό δεξί νίκησε τον Μινιολέ για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ και απάντηση από τους Reds καθώς στο 51′ με δυνατό αριστερό ο Οριζί ισοφάρισε για την Λίβερπουλ, όμως το 1-1 δεν έμεινε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούμπεν Νέβες με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έδωσε ξανά προβάδισμα στην Γουλβς (2-1).

Στο 69′ ο Σακίρι είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 70′ ο Κλοπ έκανε διπλή αλλαγή με Σαλάχ και Φιρμίνο, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει και η Γουλβς πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούντι, Μπένετ, Μπολί, Κοάντι, Κάστρο (75′ Ντόχερτι), Ρούμπεν, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ζότα (52′ Καβαλέιρο), Χιμένες (83′ Ελντερ Κόστα).

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Λόβρεν (6′ Χούβερ), Μορένο, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Καμάτσο, Τζόουνς (70′ Φιρμίνο), Στάριτζ (70′ Σαλάχ), Σακίρι, Οριζί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα