back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπλατ: «Τα πόδια μας πατάνε στο… έδαφος»

Διαβάστε επίσης

Στην σταθερότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στην απόδοσή τους και στα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης που απαιτούνται για ένα παιχνίδι όπως το αυριανό κόντρα στη Μπσκόνια για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τη Μπασκόνια, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά, ο 59χρονος προπονητής μίλησε για:

-το παιχνίδι με τη Μπασκόνια:

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Η Μπασκόνια έχει μια πολύ ποιοτική ομάδα και το έχει αποδείξει. Για μας είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε σταθεροί στην απόδοσή μας, να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ που μπορούμε και να δείξουμε πολύ υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, διότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε όμως ότι παίζουμε με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

-τις δυσκολίες προετοιμασίας του αγώνα, λόγω των συνεχόμενων υποχρεώσεων:

«Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος στο πρόγραμμα μας, αλλά και σε αυτό των περισσότερων ομάδων της Ευρωλίγκας. Έχουμε πέντε παιχνίδια σε δέκα ημέρες. Θα πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί στις αρχές μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα σωματικά και πνευματικά μέρα με τη μέρα για να είμαστε απόλυτα έτοιμη σε κάθε μία από αυτές τις αναμετρήσεις».

-το αν φοβάται ενδεχόμενο ενθουσιασμό που μπορεί να έχει επιφέρει στους παίκτες του οι νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:

«Οι παίκτες μου πατάνε καλά τα πόδια τους στο έδαφος. Έχουν καταλάβει καλά πως η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και απαγορεύεται να είσαι υπερβολικά ενθουσιασμένος στις νίκες ή υπερβολικά απογοητευμένος στις ήττες. Θα πρέπει να προσεγγίζεις τις καταστάσεις μέρα με τη μέρα και βδομάδα με τη βδομάδα και να δείχνεις την κατάλληλη σταθερότητα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα