back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΔ: «Τσίπρας-Καμμένος βυθίζουν τη χώρα σε επικίνδυνη αστάθεια»

Διαβάστε επίσης

Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ή να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές διατυπώνει η ΝΔ με αφορμή την κρίση στις σχέσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων και το ενδεχόμενο αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο ότι «βυθίζουν τη χώρα σε επικίνδυνη αστάθεια», ενώ τάσσεται κατά της «κυβέρνησης μειοψηφίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει κρίσιμα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος την βυθίζουν σε επικίνδυνη αστάθεια.

Ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή, είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν υπήρξε ποτέ στη Μεταπολίτευση και δεν νοείται να υπάρξει και τώρα».

Μαξίμου: Εάν η ΝΔ ανησυχεί ας καταθέσει πρόταση δυσπιστίας

«Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης, που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια… Η υποκρισία στο μεγαλείο της» αναφέρει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Αν όμως έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στην κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Απόστολος Χονδρόπουλος – Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα