back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σπ. Δανέλλης: Αν η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης το θέμα δυσκολεύει

Διαβάστε επίσης

Να συνεισφέρουν σε μία προοδευτική πρόταση καλεί τα κόμματα ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, επισημαίνοντας ότι προοδευτικές δυνάμεις στη χώρα δεν θα πρέπει να ζητούν μόνο την αποπομπή του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο, ο  κ. Δανέλλης τόνισε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάμε σε εκλογές με διακύβευμα τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η άποψη μου είναι μειοψηφική, έχουμε την υποχρέωση όλοι μας να αναστοχαζόμαστε τα διακυβεύματα, συνυπολογίζω και τις αντιδράσεις στο Ποτάμι, ελπίζω ωστόσο να μας απασχολήσει το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα, και με γνώμονα τις αρχές, τις αξίες και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε, να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

«Δεν συνηγορώ στο ενδεχόμενο πρότασης μομφής. Δεν θα έδινα την ψήφο μου. Το θέμα δυσκολεύει στην περίπτωση που η Κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Η απάντηση εκεί δεν είναι εύκολη, έχει να κάνει με το αν αυτή θα συσχετίζεται με τη συμφωνία των Πρεσπών. Ζητήματα τέτοια δεν μπορεί να συμψηφίζονται. Το βασικό ωστόσο πρόσχημα είναι η συμφωνία των Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικα ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα