back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ισόπαλοι 0-0 Ξάνθη και Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Μετά το πρωτάθλημα, έτσι και στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει από την Ξάνθη, μένοντας στο 0-0 για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «16».

Ματς χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις, με τον Ολυμπιακό να νιώθει «αδικημένος» από το αποτέλεσμα, έχοντας δύο δοκάρια με τον Φορτούνη!

Ντεμπούτο για τους «ερυθρόλευκους» έκανε ο Μασούρας, ο οποίος έδειξε διάθεση. Δεν πήρε βοήθειες επιθετικά από Ναουέλ και Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός, όπως και από τον Γκιγιέρμε που δεν έκανε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι.

Εξαιρετικό στήσιμο από τον Μίλαν Ράσταβατς για την Ξάνθη, η οποία δέχθηκε μόλις 4 τελικές σε όλο το ματς! Εξαιρετικός ο Κασάδο όπως και οι Καμαρά, Κοβάτσεβιτς.

Σε δύο εβδομάδες η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους Πειραιώτες να έχουν, φυσικά, το προβάδισμα καθώς θέλουν μια απλή νίκη στην έδρα τους για να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (91′ Αλμέιδα), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (59′ Μπαριέντος), Μπρίτο (85′ Μελισσόπουλος), Κάστρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Καμαρά (68′ Νάτχο), Φορτούνης, Ναουέλ, Φετφατζίδης (61′ Μασούρας), Γκερέρο (75′ Χασάν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα