back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κόντρα στη Βουλή για τη Novartis

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση για την υπόθεση Νοβάρτις στην Επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης, μεταξύ του Νίκου Παρασκευόπουλου και του Μάκη Βορίδη.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στην εμπλοκή των προστατευόμενων μαρτύρων αναρωτήθηκε αν  η διαχείριση αυτή αποτελεί νομικό σφάλμα ή πολιτική καθοδήγηση, ενώ έψεξε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης ότι παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης.

«Δεν είθισται τόσο σοβαρές κατηγορίες να γίνονται κατά απόντων» απάντησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Παρασκευόπουλος, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι σε πολιτικά φορτισμένες υποθέσεις δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια απροκάλυπτη παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

« Και τώρα μου ζητάτε να μην σχολιάσω ότι ο προστατευμένος μάρτυρας, την κατάθεση του οποίου η ΝΔ έχει προσβάλει ως χαλκευμένη και ψευδή έρχεται και λέει ότι την έκανε μετά από εκβιασμό;» αναρωτήθηκε ο κ Βορίδης, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη να υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας τώρα είναι κατηγορούμενος.  «Ήταν κατηγορούμενος, προτού καταστεί προστατευόμενος μάρτυρας» ανταπάντησε ο κ Βορίδης με τον Νίκο Παρασκευόπουλο να κλείνει τη συζήτηση λέγοντας ότι είναι βαρύ ατόπημα να αναφέρεται βουλευτής σε δικογραφία που βλέπει υπό όρους εχεμύθειας και να προβαίνει σε σοβαρή κριτική κατά δικαστών που χειρίζονται σοβαρές υποθέσεις.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα