back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ – Στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο

Διαβάστε επίσης

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης. Ο Πάνος Καμμένος δεν ξεκαθάρισε το πότε θα πραγματοποιηθεί, αλλά το πιο πιθανό είναι η συνεδρίαση να πάει μετά το ραντεβού που θα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή.

Πάντως, αν γίνονταν  η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή θα είχε πολλές απουσίες. Απούσα θα ήταν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, που βρίσκεται στον Καναδά, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειος Κόκκαλης, ο οποίος είχε ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Πάτρα, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Τέρενς Κουίκ που είναι εκτός κόμματος εδώ και καιρό.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η πληροφορία ότι ο κ. Κόκκαλης εθέαθη σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, το μεσημέρι της Τετάρτης, γεγονός που εκτιμάται ως πρόθεση διαφοροποίησης από τον πρόεδρο του κόμματος. Να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και κατά της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Επιμένει ο Παπαχριστόπουλος

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επανέλαβε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι στην περίπτωση που κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του. Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.

Στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» το νέο λογότυπό τους, που περιλαμβάνει μία κόκκινη γραμμή, στα αριστερά, παραπέμποντας στις κόκκινες γραμμές του κόμματος στο Μακεδονικό και οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα γίνουν η αιτία του τέλους της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο σχετικό προωθητικό βίντεο αναφέρει

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η υπερηφάνεια μας. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας. Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας. Οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία και η δύναμή μας. Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ».

 

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα