back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νοσ. Νίκαιας: Προς αναστολή λειτουργίας η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας λόγω ψύχους

Διαβάστε επίσης

Την αναστολή της λειτουργίας της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας θα ζητήσουν οι γιατροί, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και οι οποίες έχουν ήδη καταστήσει αδύνατη τη λειτουργία της.

Το πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 6 Ιανουαρίου όπως κατήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και νευροχειρουργός στο Νοσοκομείο, κ. Π. Παπανικολάου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η περίθαλψη των πολυμεταγγιζόμενων ασθενών καθίσταται πρακτικά αδύνατη, σύμφωνα με τον κ. Παπανικολάου. Έτσι, οι γιατροί αναμένεται να ζητήσουν, με επίσημο έγγραφο που θα κατατεθεί στη Διοίκηση του Νοσοκομείου σήμερα, την αναστολή της λειτουργίας της μονάδας.

Σημειώνεται ότι περίπου 10 – 12 πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς περιθάλπονται καθημερινώς από την πολύτιμη αυτή μονάδα.

Ο γεικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ ξεκαθάρισε πως το σύστημα της Μονάδας δεν συνδέεται με το κεντρικό σύστημα θέρμανσης που καλύπτει τις κτηριακές υποδομές του Νοσοκομείου και το οποίο αν και παλιό και με προβλήματα, συνεχίζει να λειτουργεί.

Ο κ. Παπανικολάου καταγγέλλει, πάντως, την απαράδεκτη κατάσταση της τραπεζαρίας όπου τρώνε οι εφημερεύοντες, οι οποία «είναι εδώ και χρόνια μόνιμα Ανταρκτική τον χειμώνα και Σαχάρα το καλοκαίρι».

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα