back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Π. Χρηστίδης : Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα με εκλογές όσο πιο γρήγορα γίνεται

Διαβάστε επίσης

Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα με εκλογές όσο πιο γρήγορα γίνεται επισημαίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ1, ο κ. Χρηστίδης χαρακτήρισε ωραίο ανέκδοτο του ΣΥΡΙΖΑ το να μην πέσει αυτή η κυβέρνηση και να συνεχίσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: δεν ξεχνά κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ πηγαίνουν αγκαζέ τα τελευταία 4 χρόνια κι έχουν κάνει μαζί επιλογές. Είτε το «διαζύγιο» τους γίνει με ένταση είτε χωρίς, κανείς δεν θα ξεχάσει ότι ήταν «παντρεμένοι» για πολλά χρόνια. Πρέπει να μας εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους κράτησε δεμένους από το 2012 μέχρι σήμερα. Η χώρα δεν μπορεί να σέρνεται όσο ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο , διαπραγματεύονται ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χρηστίδης έκανε λόγο για μια κυβέρνηση προβληματική για τη χώρα στην οποία το ΚΙΝΑΛ, δεν θα δώσει ποτέ ψήφο εμπιστοσύνης. Αντίθετα, όπως τόνισε, αν υπάρξει πρόταση δυσπιστίας, θα την στηρίξουμε. Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, δεν απέκλεισε μάλιστα να υπάρξει ακόμα μία τούμπα του κ. Καμμένου ο οποίος-όπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης- ισχυρίζεται ότι θα δώσει ένα χρονικό περιθώριο να ολοκληρώσουν το μεγάλο έργο το οποίο επιτελούν οι υπουργοί των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος ελέγχει πλέον ελάχιστους και από τους βουλευτές του και από τα στελέχη των ΑΝΕΛ που έχει βάλει στην κυβέρνηση, σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Τέλος, αναφερόμενος στα αντισταθμιστικά οφέλη οπλικών συστημάτων, ο κ. Χρηστίδης, σημείωσε «το γεγονός ότι έρχεται ο κ. Καμμένος να μιλήσει για αντισταθμιστικά οφέλη που οι δικές μας κυβερνήσεις από το 2011 και μετά είχαν απαγορεύσει και για τα οποία ο κ. Τσίπρας έναν χρόνο πριν έλεγε ότι δεν θα τα ξαναδούμε ποτέ διότι είναι πεδίο «αλισβερισιού», είναι κάτι το οποίο μας προξενεί πολύ μεγάλη εντύπωση».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα